Blogposts

Blog

Geplaatst op zaterdag 31 oktober 2015 @ 01:31 door Travelboy , 784 keer bekeken

Tuifly – NL
Tuifly NL (voormalig Arkefly) start van half mei tot eind oktober 2016 van Amsterdam naar het Montenegrijnse Tivat.
TUI biedt vanaf de zomer van 2016 een derde eiland aan op de Azoren. Naast Sao Miguel en Terceira wordt ook Pico aan het vliegaanbod toegevoegd.

 

Germanwings / Eurowings
Eurowings heeft bevestigd dat het vanaf mei 2016 gaat vliegen vanaf Keulen op Mauritius. De andere routes naar de USA die ik vorige maand heb genoemd zijn nog niet bevestigd.

Eurowings start met ingang  van de zomerdienstregeling met een route tussen Keulen en Teheran. Er wordt gestart met één vlucht per week. In mei komt daar een tweede vlucht bij.

Eurowings start met ingang van de zomerdienstregeling met vluchten vanaf Dusseldorf naar Alicante, Lissabon en Edinburgh. Alicante en Edinburgh  krijgen drie vluchten per week. Lisssabon vier

 

Germanwings staakt met ingang van 10 januari met haar vluchten tussen Düsseldorf en Madrid. Eurowings / Germanwings stopt met ingang van de zomerdienstregeling met haar route tussen Düsseldorf en Poznan.

 

Germania
Germania start met ingang van 17 juni 2016 met een wekelijkse route van Bremen naar Adana.
Germania start een hoogzomer route van Bremen naar IJsland van half juni tot half augustus.

 

Ryanair
Heeft met ingang van de winterdienstregeling de vluchten tussen Bremen en Manchester hervat. Er staan twee vluchten per week in de planning.

 

Pobeda
Een aankondiging uit het geruchtencircuit maar van een serieuze bron. Volgens www.atwonline.com start de low cost dochter van Aeroflot, Pobeda vanaf 12 december met dagelijkse vluchten vanaf Keulen naar Moskou. Ik hoop dit volgende maand te kunnen bevestigen.

 

Easyjet
Easyjet stopt met ingang van 21 maart 2016 met de routes vanaf Brussel naar Londen Gatwick en Toulouse. Ook de routes vanaf Düsseldorf en Keulen naar Londen Gatwick vervallen in maart.

 

Air Berlin
Airberlin staakt vanaf januari haar vluchten naar Rusland. De airline vliegt op dit moment vanaf Düsseldorf naar Moskou.Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.