Blogposts

Blog

Geplaatst op maandag 09 februari 2015 @ 11:27 door Travelboy , 988 keer bekeken

Groot nieuws in Brabant begin 2015; Arke gaat met de Boeing 787 Dreamliner twee maal per week vanaf Eindhoven vliegen naar Curacao en Aruba!

 

Per 1 november 2015 gaat Arke het gehele jaar door op woensdagen en zondagen vanuit de regio vliegen naar de Antillen. Ideaal voor een weekje weg, maar ook voor 10 dagen naar de zon, of zelfs langer natuurlijk.

 

Normaal zijn regionale luchthavens niet geschikt om transatlantische vluchten te maken omdat meestal de landingsbanen te kort zijn om van te kunnen vertrekken met volle tanks brandstof. Maar Eindhoven is in beginsel natuurlijk een militair vliegveld en een Europees logistiek knooppunt voor de NAVO, vandaar dat de landingsbanen hier minstens 3 km lang zijn. Voldoende dus om met de ultra zuinige en stille Dreamliner Curacao en Aruba te kunnen halen.

 

Driehoeksvluchten
De vluchten worden altijd met één tussenland uitgevoerd, dus of op de heenreis, of op de terugreis heb je een tussenlanding in Curacao of dus Aruba. Ligt er natuurlijk aan wat je eindbestemming is.

 

Maar hoe lekker is het om vanaf het rustige Eindhoven te vertrekken in plaats van het hysterische Schiphol? Geen lange wachtrijen bij de security, veel goedkoper parkeren en kortere incheck tijden!

 

Opletten bij het reserveren
Let goed op als je gaat reserveren bij Arke! Standaard is de vertrekplaats namelijk Amsterdam, wil je de beschikbaarheid vanaf Eindhoven zien, dan moet je dat wel wijzigen natuurlijk! Je kan overigens zowel losse vliegtickets als pakketreizen boeken vanaf Eindhoven naar Curacao en Aruba.

 

bron: http://travelersmagazine.nlReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.