Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 31 maart 2015 @ 21:05 door Travelboy , 851 keer bekeken

Carolyn McCall (easyJet CEO) heeft vanmiddag in aanwezigheid van wethouder Elzakalai van Haarlemmermeer, Jos Nijhuis (President en CEO van de Schiphol Groep) en de nieuwe Nederlandse easyJet crew, officieel de easyJet basis op de Luchthaven Schiphol geopend.

 

“We hebben nu 29 bestemmingen vanaf Amsterdam en kunnen doordat we nu Schiphol als basis hebben ook onze vluchttijden beter afstemmen op de wensen van de klant. Daarnaast gaan we nu ook met Nederlandse crew werken”, aldus William Vet (Commercieel Manager/Head of Sales easyJet Nederland) tegenover TravelPro.

 

easyJet kondigt aan dat vanaf oktober 2015 haar aanwezigheid op Schiphol verder uitgebreid wordt met de permanente stationering van een vierde vliegtuig. Eerder werd al aangekondigd dat er drie vliegtuigen op Schiphol geplaatst worden. Het extra toestel betekent dat nog eens 40 banen worden gecreëerd, bovenop de huidige 120 banen. Dit brengt het totaal aantal medewerkers dat Schiphol als basis heeft en daarmee werken op Nederlandse contracten op circa 160. Indirecte werkgelegenheid wordt geschat op 3.500-4.500 banen.

 

De opening van de basis stelde easyJet al in staat om negen nieuwe bestemmingen te introduceren, waaronder Corfu, Dubrovnik, Hamburg, Ibiza, Nice, Olbia, Palermo, Toulouse en Venetië. Dit brengt het totaal aantal bestemmingen op 29. Eerder deze week heeft easyJet aangekondigd dat er ook een nieuwe route van Amsterdam naar Milaan Linate komt, een bestemming die door zijn nabijheid van het centrum van Milaan een ideaal is voor zakenreizigers die graag binnen één dag op en neer vliegen naar Milaan.

 

bron: www.travelpro.nl

 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.