Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 22 september 2015 @ 23:22 door Travelboy , 837 keer bekeken

Vanaf vandaag, dinsdag 22 september 2015, kunnen passagiers bij Transavia tickets kopen voor het voorjaar en de zomerperiode van 2016. Transavia gaat fors groeien met een extra capaciteit van 450.000 stoelen. De extra capaciteit wordt vooral ingezet om frequenties op lijndiensten naar de belangrijkste zakelijke stedenbestemmingen te verhogen en geeft de passagier meer keus en flexibiliteit. Komende tijd breidt dit zich verder uit.

 

Mattijs ten Brink, algemeen directeur Transavia: “Begin dit jaar hebben we met het lanceren van het nieuwe Transavia ambitieuze groeidoelstellingen neergezet en die gaan we nu invullen. Met het verlagen van de kosten zetten we goede stappen. Het sluiten van de nieuwe CAO met de vliegers is een mooi voorbeeld. We implementeren veel nieuwe initiatieven, o.a. om de passagiersreis verder te digitaliseren en de reisbeleving steeds weer te verbeteren. Onze passagiers staan centraal in alles wat we doen en we zetten een stap extra om ze optimaal te kunnen blijven bedienen. Gastvrijheid zit al vijftig jaar in onze genen en blijft een belangrijk onderdeel van onze ambitie. We bieden nu het beste van twee werelden; vriendelijkheid en service in combinatie met altijd voordelig vliegen.”

 

Comfort en flexibiliteit
Transavia heeft een nieuwe koers ingezet met meer aandacht voor de zakelijke passagier. In het nieuwe zomerschema zet zij deze lijn door. De zakelijke passagier kan naar bepaalde bestemmingen nu 2x per dag vliegen. Hierbij wordt Rotterdam The Hague Airport (RTHA) nog meer de spil in het zakelijke netwerk van Transavia. Zo gaan de bestemmingen Budapest, Rome, Wenen en Berlijn naar 2 vluchten per dag. RTHA biedt alle gemak, comfort en snelheid  die voor de zakenreiziger relevant is.

 

Vanaf Eindhoven Airport (EA) groeit het aantal vluchten naar Kopenhagen van  5 naar 12 frequenties per week en naar Barcelona van 8 naar 12 vluchten per week. Gekeken wordt nog naar een aantal nieuwe bestemmingen.

 

Binnen een uur en een kwartier ben je vanaf Amsterdam Airport Schiphol (AAS) op Parijs Orly. Even naar een vergadering en ’s avonds op tijd weer thuis. De passagier heeft namelijk de keuze uit 12 vluchten per week.

 

Zon, zee en strand
Transavia is de toegankelijke en betaalbare luchtvaartmaatschappij met het meest uitgebreide aanbod aan zonbestemmingen in Europa. De groei zet ook in dit segment door. Nieuw vanaf Amsterdam zijn de routes naar Dubrovnik en Bergerac. Ook wordt vanaf Amsterdam de route naar Tel Aviv vaker gevlogen. De frequenties naar Malaga, Ibiza, Palma de Mallorca, Alicante, Valencia, Sevilla, Faro, Bari en Pisa worden verhoogd.

 

Met het nieuwe vluchtschema zijn bij Transavia vanuit Nederland meer dan 100 bestemmingen direct boekbaar en worden meer dan 145 routes aangeboden.  Het zomerschema loopt van 4 april tot en met 31 oktober 2016. In de komende maanden zullen er nog routes en frequenties aan het vluchtschema worden toegevoegd

 

bron: persbericht Transavia

 

Eindhoven: Istanbul Sabiha Gökçen wordt geschrapt
Rotterdam: •Nice wordt geschrapt
Rotterdam: •Bergerac wordt verplaatst naar Amsterdam

 

Bron: http://airportnieuws.blogspot.nlReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.