Blogposts

Blog

Geplaatst op maandag 09 maart 2015 @ 10:29 door Travelboy , 868 keer bekeken

De Ierse lagekostenmaatschappij Ryanair start eind oktober een dertiende verbinding op vanuit Brussels Airport. Ze zal 21 keer per week vliegen van en naar Berlijn Schönefeld, zo kondigt Ryanair aan.

 

Iets meer dan een jaar geleden startte Ryanair zijn activiteiten op Brussels Airport op. Ondertussen vliegt de lowcostmaatschappij er op twaalf bestemmingen. Berlijn wordt de dertiende, en de eerste Ryanair-verbinding tussen de luchthaven van Zaventem en Duitsland.

 

De commercieel directeur van de Ierse lagekostenmaatschappij, David O'Brien, uitte onlangs tijdens een persconferentie in Brussel kritiek op de kostenstructuur van Brussels Airport. Daardoor is er op de luchthaven voorlopig geen plaats voor "innovatieve" routes, klonk het, maar wel voor "veilige" routes waarop een hoge frequentie mogelijk is. Met 21 vluchten per week lijkt Berlijn perfect in dat plaatje te passen.

 

De nieuwe route is een onderdeel van de aankondiging vandaag dat Ryanair vanaf oktober een nieuwe basis opent in Berlijn. Het zal er vijf vliegtuigen stationeren en er in totaal 22 verbindingen, of 191 vluchten per week, aanbieden.

 

bron: www.demorgen.beReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.