Blogposts

Blog

Geplaatst op donderdag 29 oktober 2015 @ 20:45 door Travelboy , 831 keer bekeken

Transavia verruimt in het zomerseizoen 2016 het aanbod naar Griekenland en de Canarische Eilanden aanzienlijk. Op 20 bestemmingen worden 250.000 stoelen toegevoegd.  Daarnaast worden frequenties uitgebreid en meerdere vluchten en vliegdagen ingepland. Hiermee voldoet Transavia aan de behoefte in de markt naar meer keus en flexibiliteit, voor passagiers en touroperators. 

 

Roy Scheerder, commercieel directeur Transavia: “Wij geloven in de ontwikkeling van markten in nauwe samenwerking met touroperators.

We kijken naar de manier van samenwerken, hoe we die kunnen verbeteren om de kosten te verlagen en we streven naar wederzijdse maximale inkomsten. Met de grote strategische touroperators werken we hierin intensief samen. We bewegen mee met de markttrend van minder chartervluchten en richten ons in toenemende mate op lijndiensten. De wijziging op de vluchten naar Griekenland en de Canarische Eilanden die we onder andere met Neckermann hebben ingevuld, is daar een goed voorbeeld van. Voor andere touroperators, waaronder Sundio, blijven we ook volledige chartervluchten uitvoeren.”
 
Naar de Canarische Eilanden komen vanuit Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Groningen een aantal keer per week extra vluchten beschikbaar naar Lanzarote, Fuerteventura, Gran Canaria, La Palma en Tenerife en naar Menorca op de Balearen. Voor Griekenland geldt dat nu de populaire eilanden beter bereikbaar zijn zoals Kos,  Santorini, Corfu, Zakynthos, Kreta (Chania & Heraklion), Lefkas, Mykonos, Mytilini, Samos en Rhodos. 

 
Al deze bestemmingen zijn vanaf vandaag te boeken en worden al vanaf april frequent aangevlogen gedurende het hele zomerseizoen. Kijk voor het gehele schema op www.transavia.comReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.