Blogposts

Blog

Geplaatst op maandag 14 september 2015 @ 01:51 door Travelboy , 810 keer bekeken

Meestal maak ik dit bericht aan het einde van de maand, maar er is nu al zoveel interessant nieuws dat ik een extra versie uit laat komen.

 

Eurowings
Eurowings plant schijnbaar low-cost langeafstandsroutes van Keulen naar Boston, Las Vegas, Ft. Lauderdale en Mauritius. Deze vluchten zijn al in de GDS geladen. (GDS is het boekingssysteem waar de reisbureaus hun boekingen maken)

Easyjet
Het lijkt er op dat Easyjet zijn vluchten van Brussel, Düsseldorf en Keulen naar Londen Gatwick met ingang van de zomerdienstregeling op 21 maart stop zet.  De geruchten dat Easyjet zijn vluchten tussen Amsterdam en Rome zou stoppen lijken niet te kloppen. Ze zijn voor april 2016 gewoon te boeken.

Wizzair
De route van Dortmund naar het Roemeense Craiova was tijdelijk gestopt in verband met renovatiewerkzaamheden op Craiova. Op dit moment is de vlucht niet meer te boeken op de site van Wizzair. Blijkbaar is de tijdelijke stopzetting omgezet in een definitieve.

Ryanair
Ryanair stopt met vliegen vanaf Munster met ingang van de winterdienstregeling. Het lijkt er op dat Ryanair in de zomerdienstregeling niet terug komt naar Munster. Malaga was de enige bestemming waarop Ryanair vloog vanaf Munster.

Air Berlin
Vanaf midden mei 2016 start Air Berlijn met rechtstreekse vluchten tussen Düsseldorf en Split en Dubrovnik. Er wordt in mei gestart met 1 vlucht per week in juni worden dit er twee.

 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.