Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 28 oktober 2015 @ 19:02 door Travelboy , 790 keer bekeken

De Belgische luchtvaartmaatschappij Jetairfly zet haar beoogde groeistrategie kracht bij met negen nieuwe bestemmingen in de zomer van 2016. De meeste zijn bestemd voor de regionale luchthavens van Oostende en Deurne (Antwerpen)

 

De expansie gaat ook gepaard met honderd nieuwe jobs en vier nieuwe toestellen. Dat maakte Jetairfly woensdag bekend in Oostende.

 

Antwerpen krijgt er het Spaanse Ibiza en het Kroatische Split, ook al als alternatief voor Djerba, bij. Ook Rome staat vanaf volgend weekend op het vluchtschema. Daardoor biedt Jetairfly nu negen in plaats van zes bestemmingen aan.

 

Oostende krijgt vier nieuwe bestemmingen. Rome was al langer geweten. De eerste vlucht staat komende zaterdag al op het programma. Vanaf volgende zomer zal het ook mogelijk zijn om vanuit de badstad te vliegen naar het Franse Nice en de Bulgaarse steden Burgas en Varna. Die laatste twee vervangen het Tunesische Djerba. Daar geldt na de aanslag in het voorjaar nog steeds een negatief reisadvies, dus die lijn wordt voorlopig geschrapt.

 

Ook vanuit Brussel en Charleroi komen er met respectievelijk Larnaca in Cyprus en Rabat in Marokko twee nieuwe bestemmingen bij. Het meest opvallende nieuws voor Brussel zijn de nieuwe non-stopvluchten naar de Dominicaanse Republiek die gepaard gaan met een vijfde meer vluchtzetels. Ook Cancun in Mexico wordt in één lijn gevlogen met een verdubbeling van de capaciteit. Dat alles zorgt ervoor dat de maatschappij een kwart meer langeafstandsvluchten zal aanbieden.

 

Bron: www.gva.beReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.