Blogposts

Blog

Geplaatst op donderdag 14 december 2017 @ 18:13 door Travelboy , 853 keer bekeken

Vanaf 7 mei kun je voor 199 euro van Schiphol naar New York. Prijsvechter Norwegian gaat komend voorjaar vier keer per week op en neer vliegen tussen Nederland en de Verenigde Staten
 
Norwegian vliegt al transatlantische budgetvluchten vanuit onder meer Londen, Oslo en Parijs. Schiphol is de veertiende luchthaven met een Amerikaanse bestemming voor de maatschappij. Norwegian vloog al langer van Schiphol naar Oslo, Helsinki, Kopenhagen en Stockholm.
 
De prijzen voor een vlucht van of naar New York JFK beginnen bij 199 euro voor een enkele reis, maar lopen afhankelijk van de beschikbaarheid van stoelen snel op. Voor premiumstoelen, met vroege instap en eten aan boord, beginnen prijzen bij 539 euro. In beide gevallen komen daar nog wel kosten voor bagage en versnaperingen bij.
 
Norwegian houdt op haar website de laagste prijzen bij. Maar daar is in de eerste weken van mei en juni al geen vlucht meer voor 199 euro te vinden. Eerder bleek uit een prijsvergelijking van Het Parool al dat prijzen bij Norwegian in drukke tijden kunnen uitkomen boven die van reguliere maatschappijen als KLM. Prijzen kunnen oplopen tot tegen de 500 euro voor een enkele reis.
 
De vluchten vinden plaats met een van de Dreamliners van Norwegian, die per vlucht maximaal 344 passagiers kunnen meenemen. 35 stoelen daarvan zijn premium, met meer beenruimte.
Vertrekkende vluchten vinden maandag, dinsdag donderdag en zaterdag plaats. De Noorse maatschappij wil de grootste intercontinentale prijsvechter ter wereld worden.
 



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.