Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 29 maart 2017 @ 22:39 door Travelboy , 808 keer bekeken

Corendon

Corendon breidt haar aanbod naar Sicilië in het zomerseizoen van 2017 uit met een nieuwe bestemming. Vanaf 15 juni tot en met 26 oktober verbindt de luchtvaartmaatschappij Amsterdam één keer per week met Trapani.

 

Eurowings

Eurowings start met ingang van de winterdienstregeling met een intercontinentale route van Keulen naar Kaapstad de vluchtfrequentie is 1 vlucht per week op zondag.

 

Nieuw voor de winterdienstregeling vanaf Keulen zijn ook Innsbruck en Grenoble.

 

Vanaf Düsseldorf gaat Eurowings komende winter vliegen op Zagreb (2x p.w.), Marrakech en Hurghada.

 

Vanaf Düsseldorf start Eurowings ook nog een aantal hoogzomer-routes op voor de zomer van 2017. Tivat krijgt vanaf 30 april 1 vlucht per week. Samos krijgt 1 vlucht vanaf 7 mei.

 

Volgens het geruchten circuit en de website CHI-Aviation zou Eurowings al op 1 mei starten met vluchten van Weeze naar München. Wij wachten op bevestiging.

 

Westjet

Volgens geruchten start het Canadese Westjet in de zomer van 2018 met een route van Düsseldorf naar Toronto. Ook hier wachten wij op bevestiging.

 

Wizz Air

Wizz Air is afgelopen week gestart met een nieuwe route tussen het Roemeense Craiova en Keulen. Wizz Air voert twee vluchten per week uit op deze route.

 

Ryanair

Nog een gemiste route: Ryanair is afgelopen week gestart met een route tussen Weeze en het Marrokaanse Nador. Op deze route zijn twee vluchten per week

 

Germania

Vanaf de winterdienstregeling start Germania met een wekelijkse vlucht van Munster / Osnabruck airport naar het Egyptische Hurghada. Vanaf Bremen start Germania komende winter een route naar Sharm el Sheikh.

 

 

 

 

 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.