Blogposts

Blog

Geplaatst op zaterdag 30 september 2017 @ 00:58 door Travelboy , 834 keer bekeken

Air Corsica
Air Corsica voegt Calvi toe als derde bestemming op Corsica vanaf Charleroi. Die route wordt tussen 3 juli en 28 augustus aangeboden, om aan de grote vraag van stoelen richting het eiland te kunnen voldoen.

Wow Air
Wow Air voegt in mei volgend jaar Dallas/Fort Worth toe aan het Noord-Amerikaanse netwerk. Dallas/Fort Worth wordt vanaf 23 mei 2018 drie keer per week aangevlogen met een Airbus A330 en is met een overstap te Reykjavik bereikbaar vanaf Amsterdam, Brussel en Düsseldorf.

Eurowings
Eurowings vervroegd de start van haar route tussen Keulen en München van 25 maart 2018 naar 29 oktober 2017.

Eurowings start met ingang van de zomerdienstregeling met een route tussen Keulen en het Tunesische Monastir. Op deze route wordt één keer per week gevlogen.

In het kader van de overname van lange afstandsvluchten van Air Berlin start Lufthansa met ingang van de winterdienstregeling met vluchten van Düsseldorf naar Miami.  Deze nieuwe route wordt vanaf zomer 2018 ondergebracht bij Eurowings.

Eurowings vliegt vanaf 1 mei drie keer per week vanaf Keulen naar Fort Myers in Florida.

Air Berlin
Naast de al gestopte vluchten naar de Cariben stopt Air Berlin ook met haar vluchten naar de Verenigde Staten.

Ryanair
Ryanair stopt met ingang  van de zomerdienstregeling met haar route van Brussel Zaventem naar Malta.. Voortaan kan je naar Malta vliegen vanaf Eindhoven of Charleroi.

Het vermoeden (dat ik eerder heb gemeld) dat Ryanair zou stoppen met haar vluchten van  Charleroi en Eindhoven naar Alghero blijkt niet te kloppen. Met ingang van de zomerdienstregeling worden deze routes weer hervat.

Tui fly België
Tui fly zou met de winterdienstregeling starten met een route van Brussel Zaventem naar Sint Maarten. In verband met de orkaanschade op het eiland wordt deze start uitgesteld naar begin april 2018.

Joon
Joon, het nieuwe (low cost)  dochterbedrijf van Air France, start op 1 december met vluchten van Parijs Charles de Gaulle. In het zomerseizoen van 2018 staan de eerste langeafstandsvluchten naar Fortaleza en de Seychellen op het programma.
 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.