Blogposts

Blog

Geplaatst op zondag 26 november 2017 @ 04:16 door Travelboy , 829 keer bekeken

Corendon

Corendon vliegt in 2018 van half april tot eind oktober drie keer per week vanaf Schiphol en één keer per week vanaf Maastricht Aachen Airport naar luchthaven Alghero op Sardinië.

 

Eurowings

Eurowings start in de zomer van 2018 met vluchten van Düsseldorf naar de Griekse eilanden Corfu (2x p.w.), Kos (3x p.w.) en Samos (1x p.w.). Ook start er een route naar Mostar (2x p.w.) in Bosnië.

 

Wizz Air

Wizz Air start op 1 mei met een route tussen Dortmund en het Roemeense Iasi. Er staan drie vluchten per week in de planning.

 

Condor

Vanaf 29 april begint Condor met vluchten tussen Düsseldorf en Monastir in Tunesië. Condor start met 2 vluchten per week. Ook start Condor vanaf 29 april met vluchten naar het Griekse eiland Preveza vanaf Düsseldorf met twee vluchten per week

 

Condor start vanaf Keulen vanaf 1 mei met vluchten naar Kos, hier is de vluchtfrequentie één keer per week.

 

Long Haul

 

French Blue

De Franse budgetmaatschappij voor lange afstanden French Blue start in mei met een nieuwe route van Parijs Orly naar Papeete op Tahiti. Op de route, die wordt uitgevoerd met een tussenlanding in San Francisco, wordt twee keer per week gevlogen. In het hoogseizoen komt er een derde vlucht bij.

Level start op 28 maart met vluchten tussen Barcelona en Boston. Er staan twee vluchten per week in de planning. Vanaf 6 augustus wordt het aantal vluchten uitgebreid naar drie.
 

 

Level

IAG lange-afstandsdochter Level wil de komende zomer starten met vluchten vanaf Parijs Orly. Op 2 juli start het met vluchten naar Montreal (3x p.w.) en Guadeloupe (4x p.w.). Op 3 september komen daar vluchten bij naar Martinique (3x p.w.) en Newark (4x p.w.). Orly Airport is vanaf Amsterdam low cost bereikbaar met Transavia.

 

 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.