Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 29 augustus 2017 @ 22:56 door Travelboy , 913 keer bekeken

Corendon
Corendon vliegt vanaf april 2018 twee keer per week vanaf Amsterdam naar het Griekse eiland Samos. Helaas zijn losse vluchten op Corendon.com vaak duurder dan complete vakanties op Corendon.nl
 
Germania
In verband de gewijzigde markt omstandigheden op de Duitse markt heeft Germania diverse nieuwe routes vanaf Düsseldorf aangekondigd.  Nieuw voor de winterdienstregellong vanaf eind oktober zijn Fuerteventura, Gran Canaria, Lanzarote, La Palma en Tenerife.
 
Nieuw in de zomerdienstregeling 2018 zijn de Griekse eilanden Kreta, Karpathos, Kos, Lesbos, Rhodos en Zakynthos. Voor Portugal wordt er gestart met Faro en Ponte Delgado op de Azoren.

 http://www.flygermania.com/fileadmin/typo3content/pdf/presse/pressemitteilung/gmi/170823_duesseldorf_germania_bietet_mehr_

fluege_auf_die_kanarischen_inseln_nach_griechenland_und_portugal.pdf


Flybe
Flybe start met ingang van de winterdienstregeling, eind oktober, met een route tussen Düsseldorf en Leeds. Flybe vliegt op deze route van zondag t/m vrijdag.
 
Eurowings
Eurowings verbindt vanaf maart 2018 de hubs op Keulen/Bonn en München met elkaar. Vanaf beide luchthavens worden goedkope verre vluchten aangeboden. Om de twee hubs met elkaar te verbinden wordt vanaf 25 maart vier keer per dag heen en weer gevlogen naar München. De tijden zijn afgestemd op de aankomst- en vertrektijden van de verre vluchten.
 
Naast de vorige maand al genoemde overstapmogelijkheden op München op Eurowings vluchten is het nu ook mogelijk om vanaf Weeze, via München op Lufthansa vluchten over te stappen. Deze bestemmingen moet je wel op de Lufthansa website boeken.
 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.