Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 13 september 2017 @ 11:00 door Travelboy , 1048 keer bekeken

EasyJet gaat voor het eerst intercontinentale vluchten aanbieden. De Britse prijsvechter heeft dat woensdag bekendgemaakt. Met het initiatief gaat EasyJet de concurrentie aan met gevestigde spelers als Air France-KLM, die een sterke positie hebben op het gebied van intercontinentale vluchten.
 
De Britse discounter, marktleider in Europa, biedt vanaf woensdag intercontinentale vluchten aan in samenwerking met onder andere de Noorse prijsvechter Norwegian, het Canadese WestJet en het Britse Loganair, dat zijn hoofdkantoor in Schotland heeft. Dankzij deze partners kan EasyJet vanaf de Britse luchthaven Gatwick honderden intercontinentale vluchten aanbieden naar Noord- en Zuid-Amerika en het Verre Oosten.
 
EasyJet verklaarde woensdag ook in gesprek te zijn met luchtvaartmaatschappijen in het Midden-Oosten en het Verre Oosten. De onderhandelingen met deze niet met naam genoemde partijen zijn ‘vergevorderd’.
 
EasyJet wil de nieuwe diensten behalve van Gatwick ook aanbieden vanaf andere Europese luchthavens als Schiphol, Malpensa in Milaan, Charles de Gaulle in Parijs, Barcelona en Genève. Wanneer vanaf Amsterdam wordt gevlogen met het nieuwe concept, is nog niet bekend.
 
bron: www.fd.nl
 
 
 NAAR WELKE BESTEMMINGEN KUN JE ZOAL VLIEGEN?
New York, Boston, Los Angeles, Denver, Las Vegas, Orlando, Chicago, Seattle
Vancouver, Edmonton, Winnipeg, Toronto, Calgary, Halifax
Buenos Aires, SingaporeReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.