Blogposts

Blog

Geplaatst op zaterdag 29 april 2017 @ 02:19 door Travelboy , 797 keer bekeken

Ryanair.
Het lijkt er op dat Ryanair met ingang van de winterdienstregeling stopt met vliegen op Alghero op Sardinië. Hiermee worden de routes naar Eindhoven en Charleroi opgeheven? (onder voorbehoud, want misschien worden zij bij de zomerdienstregeling 2018 hervat?)
 
Ryanair start met ingang van de winterdienstregeling met een route tussen Keulen en Vitoria-Gasteiz in Spaans Baskenland. Ryanair wil twee keer per week gaan vliegen op deze route.
 
TUI fly Nederland
TUI fly gaat met ingang van 16 oktober a.s. weer vliegen naar Sharm el Sheikh in Egypte. Vanaf Amsterdam zijn er twee vluchten per week.
 
Niki
Niki zet komende winter extra in op wintersportvluchten vanaf Düsseldorf. De Duitse luchthaven wordt verbonden met ski-luchthaven Innsbruck. Tussen 8 december 2017 en 15 april 2018 wordt elke vrijdag en zondag tussen beide luchthavens gevlogen.
 
Eurowings
Eurowings start op 11 november met een wekelijkse vlucht op zaterdag van Keulen naar Funchal op Madeira.
 
Air Arabia Maroc
Air Arabia start op 1 oktober een basis in Agadir en start zeven routes naar de badplaats.
Voor ons van belang is de twee keer per week uitgevoerde route naar Keulen.
 
Wizz Air
Wizz Air start op 25 juni met een route tussen Keulen en de Slowaakse hoofdstad Kosice. Er staan twee vluchten per week in de planning.
 
Wizz Air breidt komende winter behoorlijk uit op Groningen Airport . Op de route naar Gdansk wordt dit najaar de nieuwe Airbus A321 ingezet, die vijftig stoelen meer telt dan de huidige A320.
 
Air Berlin
Air Berlin stopt eind oktober met haar bij Nederlanders populaire route tussen Düsseldorf en Curaçao.
 
Vueling / Level
Je kunt nu met Vueling je vluchten reserveren naar Buenos Aires, San Francisco, Punta Cana en Los Angeles. Met Vueling naar Barcelona, met Level naar de rest van de wereld. Dankzij de verbindingen van Vueling met Barcelona, kun je vanaf juni naar de nieuwe bestemmingen vliegen die Level aanbiedt. Al moet ik zeggen dat de prijzen niet echt low cost zijn.
 
Norwegian
Norwegian start meerdere long haul low cost vluchten vanaf Londen Gatwick.
Vanaf 16 september vinden er vluchten plaats naar Seatle en Denver
Vanaf 1 oktober start Norwegian met Singapore. Naar Seatle en Singapore zijn vier vluchten per week naar Denver twee.Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.