Blogposts

Blog

Geplaatst op zondag 29 oktober 2017 @ 04:10 door Travelboy , 846 keer bekeken

Condor

Condor start in de zomer van 2018 rechtstreekse vluchten tussen Düsseldorf en Sitia op Kreta. Het is de derde luchthaven die de luchtvaartmaatschappij aandoet op het Griekse eiland. Condor heeft een wekelijkse vlucht op zondag vanaf 20 mei.

 

Condor start nog meer routes vanaf Düsseldorf. Vanaf 27 maart naar Split op dinsdag, donderdag en zaterdag. Vanaf 27 april naar Olbia op woensdag en zaterdag, Lamezia Terme op maandag en vrijdag, Thessaloniki op dinsdag en vrijdag, Kavala op donderdag en zondag, Burgas op maandag en donderdag en Varna op dinsdag en donderdag

 

Condor start vanaf 30 april een zestal routes op vanaf Keulen. Al deze routes worden één keer per week uitgevoerd. Lanzarote en Rhodos op maandag, Heraklion op woensdag, Fuerteventura en Tenerife op donderdag en Corfu op vrijdag,

 

Tui fly Duitsland

Tui fly start op zondag 20 mei met een route tussen Düsseldorf en het Tunesische Enfidha. Tui fly heeft op deze route twee vluchten per week op zondag en woensdag.

 

Eurowings

In het kader van de overname van lange afstandsvluchten van Air Berlin start Eurowings met ingang van 18 december met vluchten van Düsseldorf naar Orlando. Eurowings vliegt twee keer per week op deze route.

 

Germania

Germania start op 28 juni met een wekelijkse vlucht op donderdag tussen Bremen en Monastir in Tunesië.

 

Onur Air

Onur Air is afgelopen weekend gestopt met haar lijndienst vluchten tussen Amsterdam en Istasnbul Ataturk airport. Onur Air heeft nog wel lijndienstvluchten vanaf Düsseldorf, Keulen, Munster en Bremen.

 

Sun Express

Sun Express start op 19 juni met een wekelijkse vlucht vanaf Munster naar Kayseri in Anatolië. De vlucht vertrekt maandagavond laat vanaf Kayseri en vliegt dinsdag in de vroege ochtend terug naar Kayseri vanaf Munster.

 

Flybe

Flybe is afgelopen weekend gestopt met haar vluchten tussen Düsseldorf en Cardiff.

 

Wizz Air

Wizz stopt op 6 november met haar route tussen Charleroi en Gdansk. Voor onze Belgische lezers is er gelukkig nog een alternatief in Eindhoven.

 

Long Haul

 

Primera

Primera gaat de concurrentie aan met Westjet en Wow Air en start diverse routes op naar Toronto.

Vanaf 19 mei start Londen Stansted – Toronto. Op 22 juni komen daar vluchten bij vanaf Birmingham en Parijs CDG. Al deze bestemmingen krijgen drie vluchten per week en er wordt gevlogen met een Airbus A321 neo.Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.