Blogposts

Blog

Geplaatst op maandag 24 juli 2017 @ 00:00 door Travelboy , 934 keer bekeken

Joon/Boost
Joon wordt de nieuwe ‘lower cost’ maatschappij van Air France-KLM, zo werd donderdag bekendgemaakt. De maatschappij was tot dusver bekend onder de noemer Boost. Deze herfst al staan de eerste vluchten gepland vanuit Charles de Gaulle in Parijs. Het betreft medium-haul vluchten. De langeafstandsvluchten staan gepland vanaf de zomer van 2018.
 
Norwegian
De uitbreiding van Norwegian op vluchten tussen Europa en de VS gaat ongebreideld door. De prijsvechter voegt volgend jaar niet alleen Boston en Oakland toe aan het netwerk vanaf Parijs Charles de Gaulle, maar kondigt nu ook Denver aan als non-stop bestemming. Denver krijgt vanaf april 2018 twee vluchten per week met de Boeing 787 Dreamliner.
 
Primera Air (UPDATE)
Primera Air is helemaal nieuw. Primera wil vanaf 18 april 2018 gaan vliegen vanaf Londen Stansted, Parijs CDG en Birmingham. Vanaf deze luchthavens wil Primera Air routes starten naar Newark en Boston. Nog meer routes worden aan het eind van deze zomer aangekondigd.
Primera wil gaan vliegen met de Airbus A321neo. Primera Air is een onderdeel van het Scandinavische Primera Travel Group.
Kijk voor de exacte startdata vanaf de diverse luchthavens op www.routesonline.com/news/38/airlineroute/273897/primera-air-to-start-us-scheduled-service-in-s18Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.