Blogposts

Blog

Geplaatst op donderdag 29 juni 2017 @ 01:46 door Travelboy , 875 keer bekeken

Eurowings

Eurowings start met ingang van 6 augustus met een wekelijkse zomerroute tussen Keulen en het Turkse Ordu / Girusun. Op 5 november wordt de laatste vlucht uitgevoerd.

 

Eurowings start met ingang van 3 december met een wintersport-route tussen Düsseldorf en Innsbruck. Tot het einde van de winterdienstregeling wordt er twee keer per week op donderdag en zondag gevlogen. Ski uitrusting tot 30 kg mag zonder bijbetaling mee.

 

Eurowings start met ingang van de winterdienstregeling met vluchten van Düsseldorf naar Fez en Sarajevo. Sarajevo krijgt twee vluchten per week en Fez eentje.

 

Germania

Eentje die ik had verwacht. Germania is gestopt met haar vluchten tussen Düsseldorf en het Tsjechische Karlovy Vary. Twintig passagiers is niet genoeg om een vlucht rendabel uit te voeren.

 

Condor

Vanaf 10 november start Conder met een wekelijkse vlucht op vrijdag tussen Düsseldorf en Marrakech. Condor start begin mei 2018 met vluchten van Düsseldorf naar Kalamata en Samos.

 

Air Berlin Long Haul

Air Berlin herziet haar eerdere voornemen om te stoppen met vluchten naar Curaçao. Een intensieve lobby van de overheid en de toerismesector heeft ervoor gezorgd dat het eiland tot april 2018 met Düsseldorf verbonden blijft.

 

Norwegian Long Haul

Vanaf november start Norwegian Long Haul vluchten vanaf Rome. De bestemmingen zijn: Los Angeles, Newark en San Francisco / OaklandReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.