Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 03 september 2014 @ 23:49 door Travelboy , 919 keer bekeken

Jetairfly start vanaf komende paasvakantie met vluchten vanuit Deurne. Er zullen twee vluchten per week vertrekken naar Palma de Mallorca, Malaga en Alicante

 

Jetairfly mikt daarbij op 60.000 passagiers per jaar. "Wij zijn nu de enige luchtvaartmaatschappij die actief is op alle luchthavens in België", zegt woordvoerder Hans Vanhaelemeesch.

 

Vliegtickets voor deze lijnen zullen vanaf eind oktober geboekt kunnen worden vanaf 39,99 euro per traject

 

Om de activiteiten vanop de Antwerpse luchthaven te kunnen bolwerken, heeft Jetairfly een nieuw toestel aangeschaft, de E-Jet E 190, met plaats voor 112 passagiers.

 

Alle luchthavens in België

Met deze nieuwe uitvalsbasis zit Jetairfly "zo dicht mogelijk bij de klant", aldus Vanhaelemeesch. "Nu zijn we in ons opzet geslaagd om vanaf alle luchthavens in België te opereren." Jetairfly heeft naast Deurne ook uitvalsbasissen in Luik, Charleroi, Oostende en Zaventem.

 

Jetairfly zal in de toekomst mogelijk ook nog op andere bestemmingen vliegen vanaf Antwerpen. "Maar het is net het recept van ons succes dat we stap voor stap uitbreiden. Zo hebben we het ook op de andere luchthavens aangepakt."

 

http://weekend.knack.beReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.