Blogposts

Blog

Geplaatst op zondag 06 juli 2014 @ 03:20 door Travelboy , 1137 keer bekeken

31-05

 

Diverse Duitse route berichtjes

 

Er zijn elke maand een aantal berichtjes die blijven liggen op de plank. Soms omdat ik ze niet interessant genoeg vind om ze als apart artikel te plaatsen , soms omdat ik ze op dat moment niet kan verifiëren. Soms ook om andere redenen, maar altijd bekijk ik aan het einde van de maand deze berichten en maak er één groot artikel van.

 

Germanwings start op 10 augustus met 2 nieuwe routes vanaf Düsseldorf. Nieuw zijn Boedapest en Valencia.

 

Germanaia gaat  met ingang van de winterdienstregeling vanaf Düsseldorf, Munster en Bremen 1 keer per week vliegen op Hurghada. Vanaf Bremen start met ingang van de winterdienstregeling een wekelijkse vlucht naar Marsa Alam en twee vluchten per week naar Antalya.

 

Ryanair start met ingang van 26 oktober met vluchten vanaf Bremen op Gotenburg in Zweden.  Er zijn 3 vluchten per week op dinsdag, donderdag en zaterdag.

 

28-05

 

Arkefly en Jetairfly gaan deze winter samen naar Miami en Orlando vliegen

 

Arkefly en Jetairfly (beiden van TUI) gaan deze winter samenwerken op hun vluchten naar Miami en  Orlando. Hiermee wordt Orlando een nieuwe bestemming vanaf Brussel voor Jetairfly. Door de extra stops zullen de vliegtijden wel langer worden.

 

Vanaf 24 oktober wordt er gevlogen op de volgende manier:
Maandag: Amsterdam-Brussel -Miami-Amsterdam-Brussel
Vrijdag :  Amsterdam-Orlando-Miami-Brussel
Zaterdag:  Brussel-Miami-Orlando-Amsterdam

 

bron: www.travel-magazine.be

 

27-05

 

Zes nieuwe winterbestemmingen bij Corendon

 

Corendon komt komend winterseizoen met zes nieuwe bestemmingen. Zoals TravelPro vorige week al meldde is Jordanië een van de nieuwe bestemmingen. Daarnaast liet CEO Uslu tegenover TravelPro weten komende winter te starten met Fuerteventura, Lanzarote, Dubai en Marsa Alam om haar winterzonbestemmingen kracht bij tezetten.

 

Corendon vliegt op (bijna) alle winterbestemmingen met Corendon Dutch Airlines. Curacao (KLM), Dubai en Barcelona (beiden met transavia.com) zijn de uitzonderingen.

 

Wim Woelders, Operationeel Directeur, liet desgevraagd weten dat er komende winter geen bestemmingen afvallen bij Corendon in vergelijking met vorig winterseizoen. ”Alle winterbestemmingen van Corendon worden aangeboden met vertrek vanaf Schiphol. We vliegen niet vanaf de regionale luchthavens. De markt is altijd dunner in de winter.

 

Bron: www.travelpro.nl

 

10-05

 

Ryanair van Eindhoven naar Manchester

 

Ryanair verstopt de laatste tijd zijn routeaankondigingen. Maar gelukkig zijn er dan lezers van de site die mij tippen. (dank je Pat!)

 

Met ingang van de winterdienstregeling op 26 oktober start Ryanair met vluchten tussen Eindhoven en de tweede Engelse stad Manchester. Er wordt gestart met vier vluchten per week.

 

Manchester het klinkt niet aantrekkelijk maar het is een walhalla voor shopaholics en het uitgaanscircuit is van internationaal niveau. Daarnaast is Manchester natuurlijk de aanvlieghaven voor het toeristisch zeer aantrekkelijke Lake district

 

03-05

 

Ryanair hervat routes vanaf Weeze

 

Ryanair wil met ingang van de winterdienstregeling een aantal oude bekende routes (die onlangs met ingang van de zomerdienstregeling zijn beëindigd) weer hervatten. Het zou gaan om de routes naar Växjö-Smaland, Stockholm-Skavsta (3x per week ), Agadir, Bydgoszcz en Tallinn (2x per week).  De vluchtfrequentie naar  Bari, Thessaloniki, Venice-Treviso en Riga wordt verhoogd naar 3x per week.

 

Een deel van deze routes is alweer te boeken een deel is nog niet vrijgegeven

 

Bron: http://ryanair.site-forums.comReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.