Blogposts

Blog

Geplaatst op zondag 06 juli 2014 @ 03:20 door Travelboy , 958 keer bekeken

27-03

 

Wizz Air vanaf Eindhoven naar Poznań in Polen

 

Wizz Air heeft aangekondigd dat zij met ingang van 20 juni 2014 een nieuwe route zal gaan starten tussen Eindhoven Airport en Poznań Lawica Airport in Polen.

 

De route zal twee keer per week op maandag en vrijdag worden gevlogen met een Airbus A320 met 180 zitplaatsen. Poznań is de vijftiende bestemming die Wizzair vanaf Eindhoven Airport aanbiedt

 

25-03

 

Weer route nieuws van Ryanair en Wizzair

 

Ryanair hervat van 2 juli tot 29 september de vluchten tussen Charleroi en Clermond Ferrand. Er zijn 2 vluchten per week op woensdag en vrijdag.

 

Wizzair Ukraine sluit i.v.m. de politieke onrust met ingang van 30 april haar basis op Donetsk.  Hierbij vervallen veel routes vanaf Donetsk. Onder andere de onlangs opgestarte route naar Dortmund. In plaats hiervan worden de toestellen verplaatst naar Lviv in west Oekraïne . Vanaf deze luchthaven zijn zeven nieuwe routes aangekondigd. Helaas geen nieuwe routes naar onze regio, maar er wordt al gevlogen tussen Lviv en Dortmund

 

21-03

 

Wizzair en Ryanair breiden uit in Duitsland

 

Wizzair en Ryanair hebben beide een nieuwe route aangekondigd vanuit Nordrhein-Westfalen.

 

Wizzair start een nieuwe basis op Riga, naast de al bestaande routes vanaf de Letse hoofdstad komen er vier nieuwe routes bij. Vanaf 22 juni start Wizz met 2 vluchten per week tussen Dortmund en Riga.

 

Ryanair breidt uit vanaf Keulen. Dublin wordt de eerste zakenreis bestemming vanaf Keulen.  Met ingang van de winterdienstregeling wordt er gestart met 2 vluchten per dag.

 

Ook breidt Ryanair het aantal vluchten tussen Charleroi en Dublin uit. Het aantal vluchten op deze route zal Ryanair, afhankelijk van de dag maar liefst 4 a 6 keer per dag vliegen

 

10-03


Duits routenieuws

 

Hierbij allemaal klein Duits routenieuws dat ik tijdens mijn vakantie heb opgespaard.

 

Flybe:  Flybe start op 10 april met een dagelijkse vlucht vanaf Keulen naar Birmingham.

 

Germanwings: Germanwings start voor het zomerseizoen van 12 april tot en met 19 oktober met een seizoenroute tussen Düsseldorf en het Franse Montpellier. Er zijn 2 vluchten per week op dinsdag en zaterdag.

 

Germania: Germania plant voor de zomerdienstregeling twee nieuwe routes vanaf Düsseldorf. Het hervat van 13 juni tot en met 22 september de vluchten naar Beiroet met 2 vluchten per week. Vanaf 1 mei t/m 23 oktober is er een wekelijkse vlucht naar Rhodos. Prijzen zijn helaas niet low cost.

 

Condor: Vakantievlieger Condor start met ingang van 11 november met haar eerste long haul bestemming vanaf Keulen. Zij starten met een wekelijkse vlucht op het Cubaanse Varadero.

 

Air Berlin: Ook Air Berlin start vanaf begin november met vluchten op Varadero. Cuba is blijkbaar populair bij onze oosterburen. Ook wordt er gestart met vluchten op Puerto Plata in de Dominicaanse republiek.

 

 
06-03

 

Vueling ruilt La Coruna in voor Santiago de Compostela

 

Al een aantal jaar heeft Vueling in het vakantieseizoen een route naar Spaans Galicië.

 

De afgelopen jaren was La Coruna de aanvlieghaven Met ingang van dit jaar wordt deze route verplaatst naar het toeristisch meer aantrekkelijke Santiago de Compostela

 

Er wordt gestart op 21 juni en tot en met september en er zijn drie vluchten per weekReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.