Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 13 december 2022 @ 13:07 door Travelboy , 254 keer bekeken

Wizzair hervat op 3 juni met vluchten vanaf Charleroi naar het Georgische  Kutaisi. Wizzair plant 2 vluchten per week Georgië is de perfecte vakantieplek voor wie héél goedkoop op vakantie wil. Strand, Mooie cultuursteden en bergen op redelijke afstand van elkaar. (een aanrader!)


Het lijkt er op dat Wizz Air flink gaat schrappen in de Dienstregeling vanaf Eindhoven.
Op dit moment wordt er al niet meer gevlogen op Chisinau in Moldavië. Voor deze route is er een alternatief vanaf Amsterdam en Brussel met FlyOne


Volgens hun dienstregeling vervallen eind maart als de zomerdienstregeling ingaat diverse routes naar Polen: Lublin / Poznan / Rzeszow. Voor deze routes zijn volgens mij geen alternatieven. Ook vervalt  de route vanaf Eindhoven naar Riga. (alternatief (Air Baltic vanaf Amsterdam, Brussel en Düsseldorf)


Ook de route van Dortmund naar het Balatonmeer vervalt, net als de route van Keulen naar Katowice. Al vervallen is de route van Charleroi naar Ljubljana airport

Her vervallen van deze routes is onder het grootst mogelijke voorbehoud! Het zou mij niet verbazen als deze routes over een maand wel te boeken zijn.

 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.