Blogposts

Blog

Geplaatst op zondag 30 januari 2022 @ 19:46 door Travelboy , 231 keer bekeken

Sun Express

Sun Express, de Turks-Duitse vakantievlieger, heeft plannen ingediend om 21 nieuwe routes te lanceren voor het zomerseizoen van 2022.

 

Vanaf Amsterdam wil de maatschappij vanaf 23 april gaan vliegen op Dalaman met één vlucht per week op zaterdag. Prijzen zijn op dit moment niet bepaald low cost. Vanaf Dortmund wil Sun Express opnieuw gaan vliegen op Antalya. Dit is voor het eerst sinds 2017

 

Eurowings

Eurowings start op 29 maart met vluchten van Pristina in Kosovo naar Brussel internationaal Zaventem. Vorig jaar kwamen deze vluchten aan op Brussels South Charleroi Airport, maar voor de zomer van 2022 is Eurowings van gedachten veranderd en heeft Brussels Airport als Belgische bestemming gekozen. De vluchten worden twee keer per week uitgevoerd, op dinsdag en vrijdag.

 

Eurowings, blijft sterk vertrouwen in de Zweedse markt en de regio Stockholm en breidt nu de toegang uit met de toevoeging van drie Europese routes vanaf Arlanda airport. Voor ons van belang is de route naar Keulen.

 

Condor

Condor gaat samenwerken met het Griekse Sky Express. Vanaf juli 2022 kunnen Condor-gasten verder reizen via Athene, Rhodos, Corfu en Heraklion naar de elf nieuwe Griekse bestemmingen. De nieuwe samenwerking zal ook de verbindingen naar bestaande bestemmingen vergroten.Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.