Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 30 november 2022 @ 16:34 door Travelboy , 253 keer bekeken

Sun Express

Sun Expess start een hoogzomer- route van Schiphol naar Adana. Het is 1 wekelijkse vlucht op zondag vanaf 25 juni t/m 22 oktober. Prijzen zijn bepaald Low Cost.

 

Vanaf eind april t/m eind oktober vliegt Sun Express van Brussel naar Dalaman. Hier wordt er op zaterdag gevlogen. Prijzen zijn iets normaler dan op de route vanaf Schiphol.

 

easyJet

easyJet is gestopt met vliegen vanaf Amsterdam naar Boedapest, Catania en Verona. Dit lag niet aan mij, want ik heb afgelopen voorjaar nog op Catania gevlogen met easyJet.

 

Condor

Vakantieluchtvaartmaatschappij Condor keert terug naar Turkije. Zo zullen er vanaf 12 mei 2023 dagelijks vliegtuigen vertrekken van Düsseldorf naar Antalya .

Condor start een winter-route aan vanaf Düsseldorf naar Beiroet in Libanon. Het is een wekelijkse vlucht op woensdag van 7 december t/m 22 maart. Transavia vliegt vanaf Amsterdam op Beiroet.

 

Volgens mij kan je hier zelfs op wintersport

 

Ryanair

Ryanair heeft een hoogzomer-route van Münster naar het Kroatische Zadar Er zijn 2 vluchten per week van 3 juni t/m 29 augustus.

 

Niet vanaf onze regio, wel interessant

 

Wizzair

Wizzair start vanaf het begin van de zomerdienstregeling, met vluchten vanaf Boedapest naar Astana in Kazachstan met 2 vluchten per weekReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.