Blogposts

Blog

Geplaatst op donderdag 10 februari 2022 @ 11:51 door Travelboy , 204 keer bekeken

Vanaf nu is het mogelijk om een Transavia-vlucht te combineren met een vlucht van Azores Airlines. Hierdoor wordt het voor passagiers nog makkelijker om de diverse eilanden van de Azoren te ontdekken.

 

Naast de route van Amsterdam naar Ponta Delgada biedt Transavia nu haar passagiers de kans om ook te vliegen naar Horta op het eiland Faial, Lajes op eiland Terceira én Pico en Santa Maria op de gelijknamige eilanden via een tussenstop.

 

Deze verschillende eilanden op de Azoren zijn via Lissabon, Porto en Funchal te bereiken. Dit wordt mogelijk door de introductie van Transavia Smart Connect, in samenwerking met Dohop.

 

´Smart Connect weet verschillende vluchten slim te koppelen. Met het gebruikersvriendelijk werkende platform bieden we onze passagiers meer gemak bij het zoeken van gecombineerde vluchten en bieden we hen de kans om nog meer prachtige eilanden van de Azoren te ontdekken´, zegt Charles Verstegen, lead commercial bij Transavia.

 

´Het partnerschap met Azores Airlines is de eerste van veel nieuwe samenwerkingen, waarbij we Smart Connect inzetten.´

 

Om deze dienst te kunnen aanbieden, werkt Transavia met Dohop. Dohop is een IJslands bedrijf, gespecialiseerd in het samenstellen van vliegreizen met een tussenstop, dat ook wel virtual interlining wordt genoemd.

 

Dohop helpt Transavia met de technologie en het benodigde platform. Daarnaast is Dohop verantwoordelijk voor de ‘connection service’. Dat houdt in dat Dohop een nieuwe vlucht en eventuele hotelovernachting regelt voor passagiers die door omstandigheden, zoals vertraging of annulering hun vlucht niet halen.

 

bron: www.businesstraveller.nl

 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.