Blogposts

Blog

Geplaatst op donderdag 25 oktober 2018 @ 14:36 door Travelboy , 772 keer bekeken

Vandaag zijn de vluchten voor het zomerseizoen van 2019 boekbaar bij TUI fly. Er komen tegenover vorige zomer 8 nieuwe routes bij en 7 worden er geschrapt. Hieronder een overzicht.
 
Vanaf vandaag zijn de nieuwe TUI fly-vluchten voor volgende zomer bekend en boekbaar. Tegenover de zomer van 2018 komen er acht nieuwe routes bij vanaf zowel Brussel, Antwerpen, Luik en Charleroi. Zeven routes worden geschrapt, maar anderen krijgen dan weer extra frequenties.
 
Voor Brussel komt de langeafstandsverbinding naar Puerto Plata in de Dominicaanse Republiek er terug bij. De route wordt deze winter gelanceerd en zal ook volgende zomer worden blijven voortgezet. De vluchten naar Volos, Aruba en Curaçao worden geschrapt.
 
Antwerpen verliest de verbinding naar Barcelona maar krijgt er vier voor in de plaats. De nieuwe routes zijn Lublin, Enfidha, Toulon en Tanger.
 
Charleroi krijgt een nieuwe verbinding naar Antalya en in Luik wordt Kos geschrapt en komen Antalya en Izmir erbij. Oostende krijg er geen nieuwe verbindingen bij en verliest de lijnen naar Barcelona en Nice maar krijgt wel extra vluchten naar Alicante, Malaga, Ibiza en Corfu. Ook Antwerpen krijgt meer vluchten naar Alicante en Malaga.
 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.