Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 15 mei 2018 @ 10:56 door Travelboy , 795 keer bekeken

Omdat de bak redelijk vol is, is er een extra uitgave / nieuwsbericht.

 

Eurowings

Eurowings start vanaf 1 juli met vluchten tussen Keulen en Osijek in Kroatië. Tot eind oktober wordt er twee keer per week gevlogen op woensdag en zondag.

 

Eurowings start dus toch niet de route van Weeze naar Mallorca op. Waarom is niet geheel duidelijk, maar het zou volgens mij te maken kunnen hebben met de vele extra vluchten van Ryanair/Laudamotion vanaf Düsseldorf internationaal.

 

Eurowings stopt met ingang van de winterdienstregeling met haar vluchten tussen Keulen en Kaapstad. De route wordt ook niet voortgezet vanaf Düsseldorf.

 

Germania

Germania start met ingang van de winterdienstregeling met vluchten tussen Bremen en Santa Cruz de la Palma op het Canarische eiland La Palma. Germania plant één vlucht per week op woensdag.

 

Wizz Air

Wizz Air stationeert een tweede Airbus op Debrecen Airport in Hongarije en begint daar met zeven nieuwe bestemmingen. Vanaf 15 december start Wizz Air met vluchten tussen o.a. Dortmund en Debrecen. Er zijn drie vluchten per week op dinsdag, donderdag en zaterdag. Wizz Air vliegt al vanaf Eindhoven op Debrecen.

 

Long Haul

 

Wow Air

Wow air start met vluchten tussen India en Reykjavik. Vanaf 6 december wordt er drie keer per week gevlogen tussen Delhi en Reykjavik. Vanaf 7 januari wordt dit uitgebreid naar vijf keer per week.

 

Air Premia

Air Premia is van plan tegen het einde van 2019 low cost long haul vluchten uit te gaan voeren vanuit Zuid Korea. De start up denkt aan middelgrote en lange afstanden vluchten in Azië en naar Amerika en Europa. Ze zouden o.a. belangstelling hebben voor München.

 

LCC Japan Airlines

Japan Airlines heeft besloten om een nieuwe low-cost airline op te richten. De nu nog naamloze maatschappij zal vanaf zomer 2020 starten. De nieuwe lcc zal internationale vluchten uitvoeren naar middellange- en langeafstandsbestemmingen van Japan naar Azië, Europa en de Verenigde Staten.

 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.