Blogposts

Blog

Geplaatst op zondag 29 juli 2018 @ 22:48 door Travelboy , 799 keer bekeken

Routenieuws van Laudamotion, Eurowings, Sun Express, Norwegian, Thai Air Asia X en Level.

 

Laudamotion

Laudamotion wil wintersport-vluchten lanceren vanaf Düsseldorf naar Innsbruck het gaat om twee vluchten per week op zaterdag en zondag van 8 december tot 30 maart.

 

Eurowings

Eurowings start met ingang van de winterdienstregeling met een nieuwe route naar Santa Cruz de La Palma airport. Vanaf Keulen is er 1 vlucht per week op zaterdag.

 

Sun Express

Sun Express start (hervat?) tijdens de winterdienstregeling vluchten vanaf Düsseldorf naar Marsa Alam in Egypte. Het gaat om twee vluchten per week op woensdag en vrijdag.

 

 

Long Haul

 

Norwegian

Norwegian verhoogt met ingang van de winterdienstregeling de vluchtfrequentie van haar Amsterdam naar New York route van vier vluchten per week naar dagelijks.

 

Norwegian start met ingang van de winterdienstregeling met routes naar het Thaise Krabi. Kopenhagen, Oslo en Stockholm krijgen elk twee vluchten per week. Vanaf Amsterdam biedt Norwegian geen vluchten (met overstap) aan, naar Amsterdam kan er twee keer per week worden geboekt vanaf Krabi.

 

Norwegian is van plan om lijnvluchten uit te voeren tussen Europa en Brazilië. De Braziliaanse nationale luchtvaartautoriteit bevestigt dat het een aanvraag heeft ontvangen van de maatschappij. Binnen 120 dagen zal de autoriteit de aanvraag beoordelen. Daarna kan Norwegian beginnen met de verkoop van tickets.

 

Thai Air Asia X

Fernandes, de CEO van Airasia vertelde tijdens de Farnbourough luchtvaartbeurs dat in april 2019 de Thaise tak nieuwe vluchten van Bangkok naar Praag, Wenen en Stockholm zal lanceren.

 

Level

International Airlines Group (IAG) is van plan om budgetdochter Level ook in te zetten op langeafstandsvluchten vanaf Wenen. Dat zei topman Willie Walsh bij de lancering van de Oostenrijkse tak van Level.Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.