Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 12 juli 2024 @ 02:03 door Travelboy , 83 keer bekeken

De vakantieluchtvaartmaatschappij Marabu Airlines opent in het najaar een basis in Keulen/Bonn en zal de luchthaven vanaf 11 oktober 2024 verbinden met populaire zonnige bestemmingen. Met een Airbus A320neo, die de zustermaatschappij van Condor op de luchthaven stationeert, vliegt Marabu dagelijks vanuit Keulen/Bonn naar klassieke toeristische bestemmingen in Egypte en de Canarische Eilanden: Hurghada, Fuerteventura en Tenerife. Marabu is ook van plan zijn engagement voor de zomer van 2025 aanzienlijk uit te breiden – met drie gestationeerde vliegtuigen en in totaal elf vliegbestemmingen.

 

“Met Marabu Airlines kunnen we een nieuwe aanwinst verwelkomen die net op tijd een basis op onze luchthaven opent voor het populaire reisseizoen tijdens de herfstvakantie. We zijn erg blij dat onze nieuwe partner vluchten aanbiedt naar drie bestemmingen die bijzonder aantrekkelijk zijn voor passagiers als het kouder wordt in Duitsland”, zegt Thilo Schmid, CEO van Flughafen Köln/Bonn GmbH. “De reeds geplande uitbreiding van het aanbod aan verbindingen naar de zon biedt onze passagiers vanaf komende zomer een nog grotere keuze.”


Axel Schefe, CEO van Marabu, zegt: “Een goed jaar na de lancering heeft Marabu zich gevestigd als een vaste waarde op de Europese markt voor vakantievluchten. De bouw is succesvol afgerond en wij kunnen ons nu concentreren op de groei. Met Keulen/Bonn opent Marabu voor het eerst een basis in West-Duitsland met een zeer aantrekkelijk verzorgingsgebied. We zijn erg blij dat we in de toekomst nog meer passagiers uit het Rijnland aan boord kunnen verwelkomen.”

 

In oktober start Marabu met twee wekelijkse vluchten naar de Canarische Eilanden Fuerteventura (vanaf 11 oktober; vrijdag, dinsdag) en Tenerife (vanaf 12 oktober; zaterdag, donderdag). Drie keer per week gaan we naar de populaire badplaats Hurghada in Egypte (vanaf 13 oktober; zondag, maandag, woensdag). De luchtvaartmaatschappij vliegt op dezelfde dagen van de week terug naar Keulen/Bonn als de heenvluchten.

 

Drie vliegtuigen en in totaal elf bestemmingen in de zomer van 2025

 

Vanaf eind april 2025 is Marabu van plan zijn aanwezigheid in Keulen/Bonn uit te breiden en het aantal op de luchthaven gestationeerde vliegtuigen uit te breiden tot drie vliegtuigen. Dit gaat gepaard met een aanzienlijk groter vliegaanbod, dat wordt uitgebreid naar in totaal elf routes. Daarnaast zijn er nog twee bestemmingen die Keulen/Bonn voorheen niet in het vluchtschema had: Jerez de la Frontera in het zuiden van Spanje en Chania op het Griekse eiland Kreta. Marabu vliegt ook naar negen andere toeristische bestemmingen: Hurghada, Fuerteventura en Tenerife blijven in de zomer op het programma, evenals de Spaanse eilanden Mallorca en Gran Canaria, Faro in Portugal en, naast Chania op Kreta, de Griekse eilanden Corfu, Kos en Rhodos.

 


dit is een google translate vertaling

 

bron: www.airportzentrale.de

 



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.