Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 26 januari 2024 @ 20:07 door Travelboy , 143 keer bekeken

Luchtvaartmaatschappij TUI fly heeft de lancering van vluchten tussen de luchthaven van Antwerpen en de Israëlische stad Tel Aviv opnieuw uitgesteld. De verbinding zal ten vroegste eind september opgestart worden, zo werd bij de luchtvaartmaatschappij vernomen.

 

De route was initieel aangekondigd om midden december 2023 van start te gaan. Maar het conflict tussen Israël en de extremistische Palestijnse organisatie Hamas gooide roet in het eten. Daarop werd de opstartdatum verschoven naar maart, maar TUI fly stelt vast dat “de situatie ter plaatse nog steeds een zeer belemmerende factor is voor het toerisme naar de bestemming”, zegt een woordvoerder van de luchtvaartmaatschappij. Daarom wordt de lanceringsdatum opnieuw verplaatst, naar 25 september 2024.

 

Passagiers die een reis hadden geboekt, werden vrijdag op de hoogte gebracht. Ze krijgen hun vlucht terugbetaald. Wie op een latere datum wil reizen, kan TUI fly contacteren om de vlucht aan de initiële condities opnieuw in te boeken, klinkt het nog.

 


bron: www.hln.beReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.