Blogposts

Blog

Geplaatst op zaterdag 01 juni 2024 @ 01:16 door Travelboy , 25 keer bekeken

Eurowings keert ook komend winterseizoen niet terug op Schiphol. De prijsvechter, die onderdeel is van de Lufthansa Group, heeft besloten dat de seizoenslijndienst tussen Salzburg en Amsterdam niet hervat wordt.

 

De prijsvechter beëindigde afgelopen winter al de lijndiensten van Schiphol naar Hamburg en Stuttgart. Toen gaf Eurowings nog aan dat ze weliswaar deze zomer niet meer op de Nederlandse luchthaven actief is, maar wel de intentie heeft om volgende winter weer op Salzburg te vliegen.

 

De seizoenslijndienst tussen Schiphol en de Oostenrijkse stad werd afgelopen winter voor het eerst aangeboden. Maar nu heeft Eurowings dus besloten dat er geen vervolg komt.

 

“We beoordelen regelmatig ons vluchtschema en de individuele routeprestaties. Na zorgvuldige afweging hebben wij besloten om deze route komende winter niet meer uit te voeren”, aldus de woordvoerster van de budgetmaatschappij.

 

Reizigers die van Schiphol naar Salzburg willen vliegen, kunnen komende winter nog wel bij Transavia en easyJet terecht.

 

bron: www.luchtvaartnieuws.nlReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.