Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 11 juni 2024 @ 14:51 door Travelboy , 101 keer bekeken

EasyJet, breidt dit najaar haar netwerk vanaf Schiphol uit. De luchtvaartmaatschappij voegt de bestemmingen Madeira, Larnaca, Tromsø en Pristina aan haar netwerk toe.

 

Met de toevoeging van deze bestemmingen brengt easyJet het totale aantal bestemmingen vanaf Schiphol op 39

 

Larnaca
Vanaf 27 oktober is het twee keer per week, op woensdag en zondag, door het gehele jaar heen mogelijk van Amsterdam naar Larnaca te vliegen.

 

Madeira
Vanaf 5 november is het twee keer per week, op dinsdag en zaterdag, door het gehele jaar heen mogelijk van Amsterdam naar Madeira te vliegen.

 

Tromsø
Vanaf 15 december is het twee keer per week, op woensdag en zondag, mogelijk van Amsterdam naar Tromsø te vliegen. Deze vlucht zal operationeel zijn in het gehele winterseizoen.

 

Pristina
Vanaf 28 oktober is het twee keer per week, op maandag en donderdag, mogelijk van Amsterdam naar Pristina te vliegen. Deze vlucht zal operationeel zijn in het gehele winterseizoen.

 

Verdere wijzigingen in het winterschema
- Een verdubbeling van de vluchten naar Milaan Linate, die nu 2x per dag zullen gaan.
- Het eerste winterseizoen waarin Krakau en Newcastle (weer) worden aangevlogen, de vluchten naar Newcastle zullen dagelijke geopereerd worden in plaats van 2x per week.
- Voortzetting van vluchten naar Palma de Mallorca en Palermo tijdens het winterseizoen (die voorheen alleen in de zomer werden aangeboden).
- De populaire bestemming Rovaniemi in Fins Lapland zal langer worden aangeboden deze winter en 2x per week aangevlogen worden, in plaats van 1x per week.

 

bron: www.travmagazine.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.