Blogposts

Blog

Geplaatst op zaterdag 07 december 2019 @ 03:31 door Travelboy , 596 keer bekeken

Eurowings haalt flink de bezem door het intercontinentale netwerk op Düsseldorf Airport. Volgend jaar zomer keren vier huidige verre bestemmingen niet terug in de dienstregeling, zo erkent de Duitse vakantievlieger desgevraagd.

 

Moederbedrijf Lufthansa kondigde vrijdag in een persbericht vol trots aan dat Eurowings in het zomerseizoen van 2020 volop verre vluchten aanbiedt. Zo wordt er zes tot zeven keer per week gevlogen naar Newark, drie tot zes keer per week naar New York JFK, drie tot vier keer per week naar Miami, drie keer per week naar Fort Myers en drie keer per week naar Punta Cana.

 

Wat echter niet werd vermeld is, dat er vier bestemmingen ontbreken die afgelopen zomer wél werden aangeboden. De dienstregeling steekt in dat opzicht schril af bij die van vorig jaar, toen er ook nog naar Bangkok, Havana, Las Vegas en Varadero werd gevlogen. Die bestemmingen staan na begin april niet meer in het vluchtschema.

 

Gevraagd om een reactie laat Eurowings weten dat de gecommuniceerde routes voorlopig de enige geplande zijn voor het zomerseizoen. De luchtvaartmaatschappij benadrukt echter dat “Düsseldorf Airport belangrijk blijft in de plannen, en dat er altijd wordt gekeken naar toekomstige routes.”

 

bron: www.luchtvaartnieuws.nl

 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.