Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 31 mei 2019 @ 14:25 door Travelboy , 557 keer bekeken

Albawings
Albawings is helemaal nieuw voor onze regio! Vanaf 2 juni start Albawings met een route tussen Düsseldorf en Tirana in Albanië. Deze route krijgt drie vluchten per week op dinsdag (vanaf 25juni) , donderdag en zondag.
 
Onur Air
OnurAir begint op 19 juni met een route tussen Keulen en Istanbul airport. Onur Air start met 4 vluchten per week op deze route.
 
Long Haul
 
Level
Level start eind oktober een nieuwe lijndienst tussen Parijs en Las Vegas. De IAG-dochter vliegt twee keer per week naar de Amerikaanse gokstad met een Airbus A330-200. Las Vegas wordt de vijfde verre bestemming die Level met Parijs verbindt.
 
Air Belgium
Air Belgium overweegt om vluchten op te starten tussen Charleroi en Martinique en is hierover in onderhandelingen met het bestuur van het eiland. Martinique is vooral populair in het nabij Charleroi gelegen Frankrijk getuige de 5 maatschappijen die vanuit Frankrijk op Martinique vliegen.
 
Air Asia X 
Er wordt al jarenlang gesproken over een mogelijke terugkeer van AirAsia naar Europa, maar nu lijkt er schot in de zaak te zitten. Volgens de Tsjechische premier Andrej Babiš opent de prijsvechter op 26 oktober een lijndienst van Bangkok naar Praag.
 
De Long Haul berichtjes komen van www.luchtvaartnieuws.nlReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.