Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 27 augustus 2019 @ 13:34 door Travelboy , 434 keer bekeken

Ryanair / Laudamotion

 

Laudamotion kondigt een nieuwe route aan vanuit Düsseldorf: vanaf half februari gaat het twee keer per week naar Sevilla.

 

In de zomer start Ryanair een route tussen de Georgische hoofdstad Tbilisi en Keulen. De zomerroute tussen Tbilisi en Keulen wordt twee keer per week uitgevoerd. Het is voor het eerst dat Ryanair neerstrijkt in Georgië.

 

Ryanair stopt met vliegen binnen Duitsland. Na het huidige zomerseizoen komt de laatste route, tussen Keulen en Berlijn, te vervallen.

 

Wizzair

 

Vanaf 18 december verbindt Wizz Air Keulen met Wenen. Op deze route wordt dagelijks gevlogen

 

Wizz Air heeft de start aangekondigd van een nieuwe routes van Kutaisi naar Keulen. De eerste vlucht vindt plaats op 1 juli en er zijn 2 vluchten per week gepland.

 

Wizz stopt met ingang van de winterdienstregeling met haar route tussen Charleroi en Lublijana. Volgens onbevestigde bronnen herstart Wizz Air deze route met ingang van de zomerdienstregeling.

 

Norwegian

 

Norwegian haalt de stekker uit een deel van haar vluchten vanuit Dusseldorf. Met ingang van de winterdienstregeling stoppen de routes naar Alicante, Mallorca, Gran Canaria en Tenerife-Sur.

 

Long Haul

 

Jazeera Airways

 

Jazeera Airways start eind 2019 vluchten tussen Koeweit-Stad en Londen Gatwick. De prijsvechter zet op de route, die dagelijks wordt aangeboden, een Airbus A320neo in. Volgens onbevestigde bronnen gaat Jazeera later ook op Manchester, Birmingham, München, Malaga, Athene en Nice vliegen.Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.