Blogposts

Blog

Geplaatst op donderdag 10 september 2020 @ 18:29 door Travelboy , 693 keer bekeken

Na de basis in Stuttgart wordt nu ook de tweede Lauda-locatie in Duitsland gesloten. In een brief  informeerden de twee directeuren Andreas Gruber en David O'Brien het personeel over deze stap. Ryanair kondigde aan dat "het zijn aanbod vanuit Düsseldorf aan het einde van het zomervluchtschema zal stopzetten". Men verwijt dat onder meer de luchthaven, die de tarieven niet zou hebben verlaagd, en afhandelingsbedrijf Acciona, dat volgens de brief 30 procent verhoging van de tarieven zou hebben geëist.

 

Ongeveer 150 werknemers worden getroffen door de sluiting - ze kregen de kans om contact op te nemen met Crewlink en een aanvraag in te dienen voor een andere luchtvaartmaatschappij of een andere locatie uit het Ryanair imperium. De Ierse leasemaatschappij voor personeel levert bemanningen voor Ryanair DAC, Ryanair UK, Buzz, Lauda en Malta Air.

 

Sinds de zomer opereert Laudamotion alleen in Duitsland als "Productiebedrijf" voor Ryanair onder Ryanair vluchtnummers. De locatie in Düsseldorf is nu gesloten op 24 oktober 2020, in Stuttgartsluit deze al op 30 september 2020.

 

bron: www.austrianaviation.netReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.