Blogposts

Blog

Geplaatst op zaterdag 19 januari 2019 @ 14:19 door Travelboy , 963 keer bekeken


De Indiase low cost-luchtvaartmaatschappij IndiGo heeft haar plannen om Europese routes uit te voeren in de ijskast gezet, dat meldt The Economic Times op basis van bronnen bekend met de materie.

Medeoprichter van IndiGo Rakesh Gangwal had grootste plannen om met IndiGo vanuit New Delhi naar Europese bestemmingen te vliegen zoals Parijs, Brussel, Milaan, Rome, Zürich, Frankfurt en Londen. Deze Europese expansie is nu in de ijskast gezet. Volgens de bronnen ‘zullen er de komende zes maanden tot één jaar geen vluchten naar Europese bestemmingen komen.’

IndiGo heeft sinds 31 oktober enkele slots weten te bemachtigen op Londen Gatwick, maar zullen die in maart verlopen. IndiGo is nog niet naar Londen kunnen vliegen omdat zij niet alle machtigingen van de luchtvaartautoriteiten hebben ontvangen.

Als de route tussen New Delhi en Londen wel door IndiGo uitgevoerd zou worden, zou er een tussenstop gemaakt moeten worden om het vliegtuig bij te tanken. De meest logische keuze zou zijn om de A321neo op het nieuwe vliegveld van Istanboel een tussenstop te laten maken.



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.