Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 02 maart 2016 @ 03:42 door Travelboy , 772 keer bekeken

Flybe
Flybe stopt op 29 maart met haar vluchten tussen Amsterdam en Liverpool.
 
Corendon:
Corendon meldt dat er vanaf vrijdag 6 mei naar het Portugese eiland Madeira wordt gevlogen. Hoofdstad Funchal wordt tot en met zaterdag 29 oktober één keer per week bediend vanaf Schiphol
 
Corendon meldt dat er vanaf 9 mei één keer per week naar Catania op Sicilië wordt gevlogen. De vluchten worden uitgevoerd vanaf Schiphol. De laatste vlucht vindt plaats op 24 oktober.
 
Corendon gaat de Costa Brava aanbieden. Van 2 juli tot en met 20 augustus zal het wekelijks gaan vliegen op Girona. Helaas zijn de losse tickets op Corendon.com vaak veel duurder dan de pakketreizen op Corendon.nl
 
Wizzair:
Wizzair opent vanaf 23 september een basis op Kutaisi in Georgie. Eén van de bestemmingen vanaf Kutaisi is Dortmund met twee vluchten per week.
 
Eurowings
Eurowings start op 30 april met vluchten van Dusseldorf  naar Alicante, Bastia, Kavala, Las Palmas, Mahon  Tevens starten zij een hoogzomer-route van Dusseldorf  naar Varna 
 
Eurowings start de route van Keulen naar Boston 4 weken later, namelijk op 1 juni
Eurowings annuleert de start van de route  van Keulen naar Teheran. Deze route zou eind maart starten.
Eurowings hervat in de winterdienstregeling de vluchten tussen Keulen en Dubai.
 
Germania
Germania start een wintersport route op van Dusseldorf naar het Finse Kittilä. Tussen 11 januari en 23 maart zijn er twee vluchten per week.
Germania start haar zomerroute van Munster naar Gazipasi bij Alanya niet op.
 
Ryanair
Ryanair start vanaf Keulen nieuwe routes  naar Sofia en Malta. Met ingang van de winterdienstregeling wordt er dagelijks gevlogen op Sofia, Malta krijgt twee vluchten per week.
 
In een eerder bericht heb ik gemeld dat Ryanair haar bases op Alghero en Pescara gaat sluiten. Volgens routesonline.com stoppen  de routes van Alghero naar Dortmund en Weeze al in de zomerdienstregeling  De route van Eindhoven naar Alghero stopt met ingang van de winterdiensregeling. De andere routes blijven blijkbaar bestaan?
 
 
 
 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.