Blogposts

Blog

Geplaatst op maandag 31 mei 2021 @ 20:46 door Travelboy , 487 keer bekeken

 

Ryanair
Ryanair heeft een aantal nieuwe routes aangekondigd vanaf Weeze / Niederrhein. Volgens mij hebben ze in het verleden op een deel van deze routes al gevlogen.
Bergamo, Lanzarote en Tallinn worden (volgens mij) hervat. Tuzla en Zagreb zijn echt nieuw en krijgen vanaf 2 september twee vluchten per week.

 

Condor
Condor gaat komende winterdienstregeling vliegen op Phuket (10-10) in Thailand en naar Punta Cana 02-11) op de Dominicaanse republiek. Beide bestemmingen krijgen twee vluchten per week. Prijzen zijn niet bepaald low cost.

 

Sun Express
Sun Express start een aantal hoogzomer routes op naar het binnenland van Turkije.
Vanaf Brussel en Dusseldorf komen vanaf 29 juni vluchten naar Eskisehir.
Vanaf Dusseldorf worden er ook vluchten gestart naar Hatay en Zonguldak. Beide routes zijn al gestart.

 

Aegean Airlines
Niet low cost, wel interessant voor de vakantieganger.  Aegean Airlines vliegt in de zomervakantie rechtstreeks vanaf Schiphol naar Kreta. De Griekse luchtvaartmaatschappij biedt tussen half juli en eind augustus twee wekelijkse vluchten aan naar Heraklion. Kijk bij de aanbiedingen pagina voor een aantrekkelijke kortingcode

 

GP Aviation
GP Aviation start op 25 juni met een hoogzomerroute van Munster naar Pristina in Kosovo. Er staan twee vluchten per week in de planning. Boeken kan bij www.prishtinaticket.net

 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.