Blogposts

Blog

Geplaatst op zondag 29 januari 2012 @ 01:38 door Travelboy , 878 keer bekeken

Vanaf april is het mogelijk om vanaf Groningen Airport Eelde naar Barcelona te vertrekken. Elke dinsdag en zaterdag vliegt Vueling rechtstreeks naar Barcelona El Prat.

 

In het hoogseizoen (28 juni t/m 13 september) zal ook op de donderdag een vlucht vertrekken. Dit maakt vertrek vanaf Groningen Airport Eelde naar Barcelona extra aantrekkelijk. Vanaf Barcelona zijn ook snelle doorverbindingen mogelijk naar o.a. Malaga, Bilbao, Sevilla, Ibiza, Mallorca, Menorca en Rome.



Reacties

  • Travelboy
    zondag 19 februari 2012, 01:32
    Ik ben benieuwd of ze ook voor de andere vluchten een shuttle laten rijden als aanvulling op het bestaande openbaar vervoer? Ik volg de rss feed van Airport Groningen, ik heem dus aan dat als dit offceel is, ik hier zeker bericht van krijg
  • karel-tgooi
    vrijdag 17 februari 2012, 23:37
    Shuttlebus gaat NS-hoofdstation Groningen verbinden met luchthaven deel dit artikel via 0 1share0 tagsAirportairportshuttleEeldeGroningenluchthavenshuttlebus Kaartgegevens - Gebruiksvoorwaarden Kaart Eelde EELDE – Zodra in april de lijndienst tussen Groningen Airport Eelde en Barcelona International Airport van start gaat, wil OV-bureau Groningen-Drenthe een shuttlebus laten rijden tussen NS-station Groningen, luchthaven Eelde en Assen. Daarover is de luchthavendirectie met het OV-bureau in overleg.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.