9039 keer bekeken

AirAsia X vanaf februari naar Parijs

 • zaterdag 20 november 2010 @ 17:06
  #5
  reactie op (#4) EgbertK

  Ik denk dat maleisie mijn volgende verre reis wordt. Voordeel van Parijs is dat je niet de Engelse vliegtax moet betalen. En als je slim bent ben je met de Thalys voor €35 in parijs.


  Groetjes uit Ladysmith, Zuid Afrika.


  Johan


  PS: nieuwsupdate volgt vanavond

 • donderdag 18 november 2010 @ 23:05
  #4

  Amsterdam zou inderdaad geweldig. Ze zijn goed opweg met een tweede Europa bestemming.


  Eigenlijk is het bijna niet voor te stellen, voor €99 naar KUL. Maar de ervaring leert dat ze het echt doen want de route STN-KUL is ook weleens voor zulke bedragen verkocht maar is nu toch weer richting de €500, overigens nog goedkoop voor zo'n afstand. Ik hou jullie op de hoogte of het gelukt is om een ticket te krijgen. Groetje, Egbert.

 • donderdag 18 november 2010 @ 22:15
  #3
  reactie op (#1) Patrick

  En nu maar hopen dat ze ooit vanaf Amsterdam gaan vliegen. Ik heb ooit met ze vanuit Chiangmai Iin Thailand) naar Kuala Lumpur gevlogen en weer terug naar Bangkok en dat is me toen prima bevallen.

  Henk.

 • donderdag 18 november 2010 @ 21:04
  #2

  Ik ga m'n best doen om een ticket te pakken te krijgen. €200 voor een retourtje KUL, dat is geweldig!!

 • donderdag 18 november 2010 @ 18:03
  #1

  PARIJS - De Maleisische luchtvaartmaatschappij AirAsia X start in februari volgend jaar haar tweede route naar Europa. Met ingang van 14 februari (Valentijnsdag) zal de prijsvechter vier keer per week een vlucht uitvoeren tussen haar thuisbasis Kuala Lumpur en de luchthaven Parijs Orly. Op de route wordt een Airbus A340-300 met 327 stoelen ingezet.

  AirAsia X opende in 2009 een lijndienst naar Londen Stansted, de eerste Europese bestemming van het bedrijf. Een half jaar later maakte de Aziatische maatschappij bekend dat Parijs de tweede bestemming in Europa zou worden, maar per wanneer was toen nog onduidelijk.

  In Kuala Lumpur biedt AirAsia X doorverbindingen aan naar verschillende andere Aziatische bestemmingen, waaronder Phuket en Bali.

  AirAsia X belooft tijdelijke stunttarieven te bieden om de opening van de route naar Parijs te vieren. Wie tussen 22 en 24 november een ticket boekt, kan stuiten op enkele reizen van 99 euro inclusief belasting en toeslagen, aldus de luchtvaartmaatschappij.


  Bron: Luchtvaartnieuws.nl

  smiley_flying.gif