8884 keer bekeken

Goedkoop naar CANADA

 • vrijdag 02 oktober 2009 @ 07:03
  #
  reactie op (#) Travelboy
  Air Berlin vliegt ook vanaf Dusseldorf naar Vancouver, dus ik weet niet waar in Canada je moet zijn maar wellicht is dat een optie.
 • woensdag 30 september 2009 @ 21:34
  #
  reactie op (#) han_huis*

  Zover ik weet zijn er op dit moment geen concrete plannen voor low cost vluchten tussen Nederland en Canada. (maar dit zegt niks!!)
  Voordeligste opties voor volgend jaar zijn waarschijnlijk Air Transat  en Martinair. Op de linkenpagina van de site of club staan een aantal links van ticketzoekmachines. (o.a Momondo)
  Hier even kijken kan nuttig zijn.
   
  Hieronder een herhaling van het artikel uit mei. Waarin niks concreets staat


  Johan


  Goedkoop naar Canada
    
  Vliegen naar Canada wordt een stuk voordeliger nu ook prijsbrekers als Ryanair en Easyjet binnenkort spotgoedkoop en onbeperkt tussen Europa en Canada mogen gaan vliegen.


  Dat is het gevolg van een nieuw en verstrekkend luchtvaartakkoord tussen Canada en de 27 landen van de Europese Unie dat gisteren in Praag is bezegeld.


  Volgens de nieuwe afspraken mogen Europese en Canadese luchtvaartmaatschappijen straks zonder enige beperking van en naar elkaars vliegvelden vliegen en worden ook de prijzen van de transatlantische vluchten volledig vrijgegeven.


  Ook mogen daarna belangen in elkaars maatschappijen worden genomen of zelfs compleet nieuwe luchtvaartconcerns worden gelanceerd. 'Europese' maatschappijen kunnen daardoor ook in en vanuit Canada gaan rondvliegen.


  Op dit moment vliegen jaarlijks negen miljoen reizigers op en neer tussen Europa en Canada. Verwacht wordt dat het nieuwe luchtvaartakkoord binnen enkele jaren liefst 3,5 miljoen extra reizigers zal gaan opleveren, terwijl het vliegverdrag bovendien duizend extra banen zal opleveren.


  bron: www.telegraaf.nl 


  gewijzigd op 1 oktober 2009 02:29 door Travelboy
 • woensdag 30 september 2009 @ 20:44
  #
  Van de zomer veel berichten over toekomstig lowcost vliegen naar CANADA.
  Weet iemand welke maatschappij(en) er nu in de zomer 2010 goedkoop naar CANADA gaan???
  Groet Han
  Gewijzigd op 2009-10-02 07:03:40