Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 22 juni 2022 @ 08:15 door Travelboy , 129 keer bekeken

Reizigers die vóór 1 september met Transavia vanaf Schiphol vliegen, mogen hun vlucht kosteloos omboeken naar Rotterdam Airport of Eindhoven Airport. Zo kunnen reizigers de drukte op Schiphol ontlopen, en hoeft Transavia minder tickets te annuleren.

 

Voorwaarde is wel dat er vanaf Rotterdam of Eindhoven op dezelfde dag een vlucht naar dezelfde bestemming vertrekt, en dat er nog plaats is. Reizigers kunnen dit checken in het boekingssysteem op Transavia.com en daarna met het Service Center contact opnemen voor het omboeken.

 

De KLM-dochter moet net als andere luchtvaartmaatschappijen het aantal vertrekkende passagiers op Schiphol deze zomer verminderen. Daarom wordt de ticketverkoop beperkt, en zou het goed uitkomen als reizigers vrijwillig omboeken naar Rotterdam of Eindhoven.

 

Toch is het onvermijdelijk dat een aantal vluchten vanaf Schiphol geannuleerd moet worden. Transavia verwacht reizigers die in juli zouden vliegen daar in de loop van volgende week per mail over te informeren. De getroffen reizigers worden omgeboekt of krijgen hun geld terug.

 

Begin juli hoopt de budgetmaatschappij ook reizigers met vertrek in augustus duidelijkheid te kunnen verschaffen.

 

bron: www.luchtvaartnieuws.nlReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.