Blogposts

Blog

Geplaatst op donderdag 09 juni 2022 @ 17:35 door Travelboy , 212 keer bekeken

Vanaf 23 juni zal Flibco.com Brussels Airport per bus gaan verbinden met verschillende naburige steden in België, Nederland en Frankrijk. Het Luxemburgse bedrijf werd opgericht in 2005 en is gespecialiseerd in busvervoer.

 

Vanaf 23 juni zal je buiten de reeds bestaande busverbinding met Antwerpen ook vanuit andere steden quasi rechtstreeks naar Brussels Airport kunnen reizen. Het Luxemburgse Flibco start dan als eerste een busdienst op tussen Brussels Airport en Brugge, met een halte in Gent, en een verbinding met Rijsel in Frankrijk. Beide lijnen zullen ongeveer om het anderhalf uur vertrekken, met een startprijs van € 4,99 per persoon tot eind juli. De verbindingen met de vijf andere steden (o.a Breda, Eindhoven en Maastricht) zullen pas vanaf oktober van start gaan.

 

De shuttlebussen van Flibco.com vormen een belangrijke uitbreiding van het vervoersaanbod op de luchthaven en deze bieden reizigers van en naar deze steden een rechtstreekse verbinding met de luchthaven, al vanaf 4 uur ’s ochtends tot 23.45 uur ‘s avonds, in overeenstemming met het vluchtschema van de luchthaven.

 

bron: https://flightlevel.be

 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.