Blogposts

Blog

Geplaatst op zondag 27 maart 2022 @ 18:51 door Travelboy , 179 keer bekeken

De vlucht-app en de website van Ryanair zorgen momenteel voor kopzorgen bij de goedkope luchtvaartmaatschappij en bij de vele passagiers. Een geplande update op 24 maart verliep niet zoals verwacht, de problemen hebben het hele weekend en nog steeds (zondag) geduurd. Ryanair erkende de technische problemen, maar kon geen tijdschema voor een oplossing geven.

 

Passagiers haastten zich naar de sociale mediakanalen van Ryanair om onder meer te klagen over de website/app: toekomstige boekingen niet zichtbaar, niet mogelijk om online in te checken, foutieve stoeltoewijzingen enzovoort…

 

Emilia Cocostegüe Paredes schreef: “ Ik had mijn vluchten moeten boeken en noch de website, noch de app werken. En nu zijn vluchten duurder!! Ik mis twee keer het boeken van mijn vluchten vanwege disfuncties !! Moet ik meer betalen om eindelijk te boeken ???? ik ben heel boos ”

 

Karolina Chudzicka zei: “ Hallo! Ik heb gisteren een ticket naar Krakau gekocht, maar ik heb geen e-mail ontvangen ter bevestiging van de boeking. Het ticket is van mijn account verdwenen en ik kan het niet vinden omdat ik het boekingsnummer niet heb. het geld was van mijn bankrekening af. Help alstublieft. het is een zeer dringende vlucht op zondag! ”

 

bron: www.aviation24.beReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.