Nieuwsbrief Goedkoop Vliegen Club Juni 2017

Geplaatst op donderdag 01 juni 2017 @ 19:51 , 239 keer bekeken

nieuwsbrief.gif

 

Een Ryanair maandje

 

Het belangrijkste nieuws komt deze maand van Ryanair. Niet voor de korte termijn, maar op de lange duur wel bepalend voor hoe wij gaan vliegen! Als eerste is Ryanair met een pilot gestart op Rome Fiumicino met connectie / overstap vluchten. Daarnaast is Ryanair een overeenkomst aangegaan met Air Europa om feeder vluchten naar Madrid te gaan uitvoeren voor Air Europa. Helaas is Air Europa niet de goedkoopste luchtvaartmaatschappij van Europa, maar iedereen kan zich voorstellen wat dit gaat betekenen als Ryanair een vergelijkbare overeenkomst sluit met (bijvoorbeeld) Norwegian, Westjet of Jetblue.


Ryanair
Ryanair start al op 1 september met haar nieuwe routes van Eindhoven naar Edinburgh en Valencia. Deze routes starten twee maanden eerder dan gepland door de recordvraag van Nederlandse consumenten en bezoekers.

Met ingang van de winterdienstregeling wordt de Israëlische badplaats Eilat aangevlogen vanaf Weeze en Bremen. De vluchtfrequentie naar Ovda / Eilat airport is voor beide routes twee keer per week.

Ryanair start met ingang van de winterdienstregeling met vluchten tussen Bremen en het Marokkaanse Fez. Er staan twee vluchten per week in de planning op dinsdag en zaterdag.


Tuifly België
TUI fly neemt komende winter de Egyptische stad Luxor opnieuw in zijn aanbod op na meer dan drie jaar afwezigheid. Er wordt 1 keer per week gevlogen tussen Brusssel en Luxor.

Pegasus
Vanaf 28 juni start Pegasus Airlines met een rechtstreekse route van Charleroi Airport naar de Turkse hoofdstad Ankara. Het wordt een wekelijkse vlucht uitgevoerd op woensdag.

Pegasus start een aantal hoog-zomerroutes vanaf Keulen naar Turkije. Van Keulen naar Gaziantep en van Keulen naar Ordu/ Giresun 1 x per week van 29 juni t/m 7 september, met in een paar weken zelfs twee vluchten.
Daarnaast een aantal losse vluchten vanaf Keulen naar Edremit (1 keer), Elazig (2 keer), Hatay (1 keer).

Eurowings
Eurowings start drie nieuwe routes op vanaf Düsseldorf. Vanaf de winterdienstregeling wordt er gevlogen op Agadir, Funchal en Tenerife. Agadir krijgt twee vluchten per week op zaterdag en zondag. Funchal eentje op zondag en Tenerife zuid krijgt er zelfs drie.

Eurowings start met ingang van 23 december met een wintersport-route tussen Bremen en Salzburg. Er is één vlucht per week op zaterdag t/m eind maart.

Sun Express
Sun Express start met ingang van 25 juni met een wekelijkse vlucht op zondag van Munster naar Adana.

Sun Express stopt op 11 juni met haar vluchten van Antalya naar Bremen. Naast Bremen staakt Sun Express 5 andere Duitse Antalya routes.


Andere nieuwsberichten
* Liefde tussen Etihad en Airberlin lijkt over.
* Dit worden de verre bestemmingen vanuit Eindhoven.
* Ryanair start vanaf vandaag met connectievluchten.
* Drie gemeenten en provincie frustreren groei Rotterdam Airport.
* Eindhoven-Amerika straks mogelijk.
* EasyJet: Airbus A321neo met flink meer stoelen.
* TUI fly Nederland vernieuwd serviceconcept.
* Level (IAG) mogelijk naar Rome en Parijs.
* Vogel klapt op vliegtuig, vlucht vertraagd. Wie betaalt?
* Schiphol zet extra securitymedewerkers in.

Alle bovenstaande berichten, zowel het routenieuws als de algemene nieuwsberichten kan je hier uitgebreider vinden.


Aanbiedingen
Wisten jullie dat er op een aparte pagina van de website veel acties van low cost carriers en andere maatschappijen worden genoemd? Houdt deze pagina dus in de gaten voor de laatste en beste aanbiedingen.

Op dit moment zijn er acties van Ryanair, Wow Air, Tuifly Duitsland, Vueling (2x), Aegean, Wizz Air en Air Arabia.

Easyjet Catering, Air Express bus en Lonely Planet.

Bovenstaande aanbiedingen kan je hier uitgebreider vinden


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: