Nieuwsbrief Februari Goedkoop Vliegen Club

Geplaatst op woensdag 01 februari 2017 @ 21:46 , 190 keer bekeken

nieuwsbrief.gif

 

Alle route aankondigingen van de afgelopen maand + Fly Niki

 

Ook deze maand zijn er weer een aantal aantrekkelijke routes aangekondigd. Echt interessant is de eerste lijndienst naar de onlangs verbouwde luchthaven van het Kroatische eiland Brač. Daarnaast nieuwe routes naar o.a. Milaan, Barcelona, Larnaca en het Turkse Kayseri.

In het kader van de samenwerking van Eurowings, Air Berlin, Etihad en Fly Niki is de eerste omvorming een feit. Fly Niki neemt de meeste routes naar Spanje over van Air Berlin. Het lijkt er op dat andere veranderingen voor uit geschoven worden in verband met onderzoeken naar kartelvorming enz, door de Duitse overheid.

Ryanair
Ryanair heeft maar liefst zeven nieuwe routes gelanceerd vanaf Milaan Malpensa, waaronder Eindhoven. De route Malpensa – Eindhoven wordt vier keer per week aangevlogen vanaf het begin van de winterdienstregeling.

In tegenstelling tot wat ik eerder gemeld heb blijft Ryanair actief op de route tussen Brussel en Hamburg. Wel wordt het aantal vluchten met ingang van de zomerdienstregeling gehalveerd van 2 vluchten naar 1 vlucht per dag.

Flybe
Zoals eerder gemeld heeft Flybe zijn vluchten vanaf Dundee gestaakt. In plaats daarvan is Flybe gestart met vluchten van Amsterdam naar Edinburgh. Deze vluchten vinden dagelijks plaats.

Flybe staakt de vluchten vanuit Manchester en Birmingham naar Rotterdam The Hague Airport. Na 10 januari was het niet meer mogelijk om tickets te boeken voor vluchten naar Birmingham. Op de route naar Manchester werd na maandag 2 januari al niet meer gevlogen.

Flybe stopt op 5 februari met haar vluchten tussen Düsseldorf en Doncaster/Sheffield airport.

Onur Air
Van Amsterdam en Keulen wordt er elke donderdag gevlogen op het in het binnenland van Turkije gelegen Kayseri. Vluchten worden uitgevoerd van 6 juli t/m 14 september.

Tuifly België
Het vliegveld van het Kroatische eiland Brač is verbouwd en kan nu grotere vliegtuigen ontvangen. De eerste nieuwe zomer-lijnvlucht is nu een feit. Vanaf Brussel start Tuifly België met een wekelijkse vlucht op dinsdag. Er wordt gevlogen van 23 mei tot en met 3 oktober.

Cobalt Air
Het Cypriotische Cobalt Air heeft een route aangekondigd van Larnaca naar Brussel Zaventem. Vanaf 27 maart wordt er twee keer per week gevlogen op maandag en donderdag.

Corendon
Corendon breidt het aantal vluchten dat wordt aangeboden vanaf Brussels Airport komende zomer uit. Vanaf april wordt wekelijks gevlogen naar Burgas, waarna in mei Faro aan het netwerk wordt toegevoegd.

Fly Niki
Air Berlin en Niki hebben gezamenlijk aangekondigd dat een aantal vakantieroutes met ingang van de zomerdienstregeling overgaan van Air Berlin naar Niki. De volgende vluchten gaan van Air Berlin naar Niki:

Dusseldorf naar: Lanzarote , Malaga , Alicante, Faro, Funchal, Fuerteventura, Heraklion, Ibiza, Kos, Las Palmas, Ponta Delgada, Palma Son Sant Joan, Rhodos, Santa Cruz de La Palma, Tenerife Sur.

Keulen / Bonn naar: Malaga, Fuerteventura, Ibiza, Las Palmas, Malta, Palma Son Sant Joan, Tenerife Sur.

Munster / Osnabrück naar: Mallorca.
Meer info hierover in de nieuwsrubriek.

Germania
Germania start met ingang van 4 mei met vluchten tussen Bremen en Athene. Er staan twee vluchten per week in de planning op maandag en donderdag.

Sun Express
Sun Express stopt met ingang van de zomerdienstregeling met haar vluchten tussen Keulen en Lanzarote.

Andere nieuwsberichten
* ’Air Asia deze zomer van Bangkok en Kuala Lumpur naar Europa’.
* Dankzij Boost hoeft Air France-crew minder in te leveren.
* Travel Megatrends: Low Cost, Trans-Atlantisch. (achtergrond artikel, Engelstalig)
* Eurowings introduceert strippenkaart voor vliegreizen.
* Lelystad Airport mag uitbreiden.

* Air Berlin en Niki kondigen nieuw geherstructureerd netwerk aan.
* Ryanair met 117 miljoen reizigers de grootste van Europa.
* ‘Vueling start in de zomer vluchten naar Los Angeles’.
* Lowcostmaatschappijen vervoerden voor het eerst meer dan miljard mensen.

Alle bovenstaande berichten, zowel het routenieuws als de algemene nieuwsberichten kan je hier uitgebreider vinden.


Aanbiedingen
Wisten jullie dat er op een aparte pagina van de website veel acties van low cost carriers en andere maatschappijen worden genoemd? Houdt deze pagina dus in de gaten voor de laatste en beste aanbiedingen.

Op dit moment zijn er acties van Tuifly Duitsland, Vueling (2x), Tuifly België, Ryanair, Thalys, Easyjet, Air Express bus.


Bovenstaande aanbiedingen kan je hier vinden.


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: