Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 10 mei 2017 @ 01:34 door Travelboy , 1070 keer bekeken

TUI voert een aanpassing van haar service concept door aan boord van de TUI fly vluchten. De aanpassing geldt voor de verre bestemmingen en de verder weg gelegen medium haul bestemmingen. De aanpassing is een uitbreiding van de service van TUI aan haar reizigers.

 

Reizigers die vanaf 24 mei met TUI fly naar een Long Medium Haul bestemming (Kaapverdië, Senegal, Dubai, Gambia of Zanzibar) reizen, kunnen daardoor tijdens de vlucht gebruik maken van het vernieuwde serviceconcept van TUI fly.

 

Nu is eten en drinken aan boord van de Long Medium Haul vluchten nog tegen betaling verkrijgbaar. Op de Long Haul vluchten wordt op het moment één gratis maaltijd met water geserveerd. Vanaf eind mei breidt de airline de service aan boord uit. Op de Long Medium Haul bestemmingen onder andere met een gratis maaltijd en op Long Haul vluchten wordt er bij de maaltijd naast water ook sap aangeboden.

 

Vanaf 12 oktober wordt het concept verder uitgebreid met gratis softdrinks, een gratis snack en op alle vluchten gratis toegang tot het Inflight Entertainment Systeem (via mainscreen of personal).

 

bron: www.travelpro.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.